Euro2016 "Conte intikam aldı"

"Conte intikam aldı"

24.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Oliver Kahn, İtalya Teknik Direktörü Antonio Conte için şok bir iddia ortaya attı. Efsane kaleci, “İtalya, İrlanda’yı yenmek istemedi. Conte, 2013’teki karlı maçta Sneijder’in attığı golün acısını böyle çıkardı” dedi.

Conte intikam aldı

Alman futbolunun efsane kalecilerinden Oliver Kahn, Türkiye’nin EURO 2016’ya veda etmesine neden olan İtalya-İrlanda Cumhuriyeti karşılaşmasından sonra olay yaratan ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

ZDF kanalında yorumculuk yapan Kahn, İtalya Teknik Direktörü Antonio Conte’nin, Juventus’u çalıştırdığı 2013 yılında Galatasaray’a İstanbul’da 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi’ne havlu attığını hatırlattı.

Antonio Conte’nin bu mağlubiyeti unutmadığını savunan Kahn, “Conte, İrlanda maçıyla Türklerden intikamını aldı. 2013 yılında karlı havada oynanan maçta Wesley Sneijder’in attığı golün acısını böyle çıkardı. Kaleci yediği golde resmen boşa çıktı. İtalya kazanmak istemedi” yorumunu yaptı.

İtalyan futbolcular maçta ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyduklarını savunurken, Oliver Kahn’ın suçlamalarına hedef olan Antonio Conte birçok oyuncunun beklenen performansı sahaya yansıtamadığını söyledi.

Takımını eleştirdi

Haberin Devamı

Antonio Conte, “Çok zor ve mücadeleci bir maç oldu. Sahadaki bazı oyunculardan istediğim performansı alamadım. Saha şartları da bizi zorladı. Önemli olan gruptan lider çıkmaktı ve başardık” diye konuştu.