Euro2016 Conte: Pişman değilim

Conte: Pişman değilim

23.06.2016 - 11:58 | Son Güncellenme:

İtalya'yı yedek kadroyla sahaya süren ve bu tercihi Türkiye'de tartışma konusu olan Antonio Conte, takımının performansından memnun olduğunu söyledi.

Conte: Pişman değilim

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

İrlanda maçına çıkardığı kadroyla eleştiri konusu olan İtalya Teknik Direktörü Antonio Conte, yaptığı tercihlerden pişman olmadığını açıkladı. Gök-mavililer rakibine 1-0 yenilince, Türkiye'nin en iyi üçüncüler arasına girme şansı kaybolmuş ve turnuvaya veda etmişti.

Deneyimli teknik adam, grupta liderliği son maç öncesi garantileyen takımını, İrlanda karşısına yedeklerle sürmüştü. As oyunculardan sadece Bonucci, Barzagli ve Motta'ya şans veren Conte'nin tercihleri alınan yenilginin sorumlusu olarak gösterilse de kendisinin bu düşünceye katılmadığı ortaya çıktı.

Conte, "Performansımızla ilgili hiçbir şikayetim yok. Zor ve fizik güce dayalı bir maçtı. Takım iyi mücadele etti. Yenilgiyi hak etmedik. Yaptığımız değişikliklere rağmen takım kimliğini kaybetmedi. Skorun hakkı en azından bir beraberlikti. Fazla forma şansı bulmayan oyuncularla ilgili kafamdaki soruların yanıtlarını bulmuş oldum" dedi ve şöyle devam etti:

Haberin Devamı

'İrlanda gerçekten istedi'

"Kendileri açısından tarihlerinin en önemli maçlarından bir tanesini oynayan bir ekibe karşı oynadık. İrlanda'yı kutluyorum. Çünkü turu geçmeyi gerçekten istediler ve bunun ödülünü aldılar".