Galatasaray Conte'den Mancini ve Fatih Terim açıklaması!

Conte'den Mancini ve Fatih Terim açıklaması!

09.12.2013 - 18:03 | Son Güncellenme:

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte ve oyunculardan Gianluigi Buffon, basın toplantısı düzenledi.

Conteden Mancini ve Fatih Terim açıklaması

Juventus kalecisi Gianluigi Buffon, Galatasaray maçla ilgili olarak "Yarın çok zor bir maç olacak. Daha önce böyle maçlar oynadık gelecekte de oynayacağız. Geliştiğimize inanıyorum. Galatasaray çok kuvvetli ve evlerinde oynuyorlar. Bizim hedefimiz kendi oyunu tarzımızı sahaya yansıtarak kendi oyunumuzu oynamak" yorumunu yaptı.

Buffon yaptığı açıklamada; " Geçen sene de gördük ortamı ama gösterdiğimiz başarıdan dolayı rahatız. Ortamın yarattığı etkileri görmeden 7-8 ay önce çok sıcak bir ortamda taraftar baskısı altında oynadık. Ancak bu bizi etkilemedi" dedi.

Buffon'dan performans açıklaması: "Geçen seneden çok daha iyiyim farkı görüyorum ama maç için koşuyorsak bizim için bir avantaj ve 3 ihtimalli maçın 2 ihtimali bize yarıyor."



Conte kendisine sorulan 'Her zaman böyle sert mi gözükeceksiniz' sorusuna; "Elimden geleni yapıyorum. Elimde kırbaçlarla sahaya çıkmayan birisi olmak için uğraşıyorum" dedi.

"Çekindiğimiz bir şey yok"

Erken geldik. Çekindiğimiz bir şey yok. Benim için önemli olan Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız maç önceside o şehri görmek ve gezmektir. Ben Mancini gibi maçlara % veremem %50-%50'dir. Sahada daha iyi oynayan ve daha çok pozisyon yakalayan maçı kazanır.

"Galatasaray dünya çapında"

Bu seviyede çok kaliteli takımlar ve oyuncular barındıran takımlarla karşılaşıyoruz. Kendinizden daha aşağıda takımlarla oynadığınızda da gol yenebiliyor. Galatasaray dünya çapında bir takım ve hücumcularını da herkes biliyor.

Drogba ve Sneijder yorumu!

Juventus çok gelişti ve çok büyüdü. Çok güçlü bir takımla karşı kaşrıyayız. Drogba ve Sneijder var kadrolarında daha falza odaklanmamız gerkeiyor. Sonuç ve skor hakkında bir spekülasyonda bulunmak istemiyorum. Biz Juventus'a yakışan bir oyun ve skor için sahada olacağız.

Buffon daha önce çok daha iyi olabileceğini söylemişti. Pazar günü oynadığımız maçta gördük ki bizim için işler zor oluyor. Hesap yapmadan maça çıkmalıyız.

Conte'nin cevabı; "Juventus'un diğer yaptığı maçlar ve mücadeleleri için yorum yapmanın şu an için bir anlamı yok. yarınki maç için elimiznden geleni yapacağız."

"Kazanmak için sahaya çıkacağız"

Daha önce de söylemiştim. Sonuç hakkında yorum yapmak istemiyorum. Evet bize iki sonuç da yetiyor ama Juventus'un kültürüne göre kazanmak için sahaya çıkacağız.

Fatih Terim, Mancini ve Ancelotti açıklaması!

Conte; "Mancini'nin az zamandır burada olduğunu biliyorum. Yeni gidilen bir ortamda vakite ihtiyacı vardır. Galatasaray bence emin ellerde. Fatih Terim'le de emin ellerdeydi. Fakat Mancini ile güvenli ellerde diyebilirim. Carlo gittiği her yerde kazandı. Dünya çaında bir antrenör demek yeterli olacak."

Conte ve Buffon'dan Pirlo açıklaması!

Conte; "Pirlo ve Buffon birlikte şampiyonlar. En zor anlardan birisiydi Pirlo'nun sakatlığını öğrendiğimiz gün. Udinese ve Bologna maçlarında sahada olmadı fakat takım bir şekilde üstesinden gelmeyi başardı. Pirlo'nun yeri doldurulamaz. Pirlo gibi oyuncular var ve Pirlo'dan farklı oyuncular var. Fakat takım bu olayın içinden çıkmayı başardı."

Buffon; "Pirlo'nun yokluğu zorlayıcı. Kendine has bir oyun anlayışı vardı. Seçilecek olan oyuncunun en yüksek istek ve arzusu ile sahaya çıkacağına ve elinden geleni yapacağına eminim. Her oyuncunun kendisine has bir oyun anlayışı vardır fakat Pirlo'nun yokluğunda işimiz zor oldu."

Buffon'dan gol açıklaması!

Bütün sürece baktığımız zaman pek anormallik yok, çok daha iyi durumdayız. Umarım yarın ki maçta geçen sezon göstediğimiz performanslardan birisi olur ve kalemizde gol görmeyiz.

Yazarlar