Trabzonspor Çözüm çift forvet

Çözüm çift forvet

23.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Devre arasında 10 numara bölgesine transfer yapamayan ve Mehmet Ekici’yi de kadro dışı bırakan Trabzonspor, taktiksel bir çözüm arıyor. Hem Ndoye’dan vazgeçemeyen hem de Rodallega’yı kullanmak isteyen Ersun Yanal, çift forvet sistemini planlıyor.

Çözüm çift forvet

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Ligde ikinci yarı itibariyle çıkışa geçen ve 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor’da kadro planlaması devam ediyor.

2017 yılında hiç yenilgi almayan bordo-mavililer, gelecek haftalar için birden fazla taktik plan üzerinde duruyor. Devre arasında transferde birçok önemli hamleler yapan ancak 10 numara bölgesinde eksik kalan Karadeniz ekibi, çareyi de içeriden bulmayı düşünüyor.

Buna göre Mehmet Ekici’yi kadro dışı bırakan, Napoli’den El Kaddouri’yi alamayan Trabzonspor, Yusuf Yazıcı dışında bir alternatif isme sahip değil.Ayrıca forvet hattında da Dame Ndoye ve Hugo Rodallega arasındaki seçim teknik heyeti zorluyor. Ndoye’u takımdaşlık ve mücadele anlamında çok beğendiğini ifade eden teknik direktör Ersun Yanal, Akhisar Belediyespor’dan alınan Rodallega’yı da kullanmak istiyor. İki tane önemli forveti olan Yanal’ın, Alanyaspor maçının son 15 dakikasında olduğu gibi çift forvetli bir düzen gibi bir opsiyonu bulunuyor.

Haberin Devamı

Ndoye’un kanatlara da kayabilmesinden dolayı tecrübeli teknik adamın, birçok maçta bu opsiyonu devreye sokması bekleniyor.

Yazarlar