Futbol Cuper ile şampiyonluk istiyor

Cuper ile şampiyonluk istiyor

17.10.2012 - 17:55 | Son Güncellenme:

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, ”Orduspor olarak Hector Cuper ile Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak istiyoruz” dedi.

Cuper ile şampiyonluk istiyor

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, ”Orduspor olarak Hector Cuper ile Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak istiyoruz” dedi.

Nedim Türkmen, beraberinde kulüp genel sekreteri Murat Gürsoy ile birlikte kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulundu.

Ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Türkmen, son günlerde Orduspor Teknik Direktör Hector Cuper’in başka takımlarla isminin anıldığını anımsattı.

”Milli takım için Hector Cuper’in ismi basının gönlünden geçiyor. Futbol Federasyonu’nun gönlünde böyle bir şey yok” diyen Türkmen, şunları kaydetti:

Haberin Devamı

”Hocanın da gündeminde yok, bizim de gündemimizde yok. Geçen Aralık ayında ben Hector Cuper’i getireceğim demiştim. Herkes gülmüştü. Hocanın kariyerini tartışmaya gerek yok. Bizde maya tuttu. Gayet başarılı kendisi. Biz kendisiyle Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak istiyoruz. Milli takımla, Juventus ile adının geçmesi bizim için çok güzel. Demek ki çok iyi bir ismi getirmişiz. Hocamız ile 31 Mayıs’a kadar sözleşmemiz var. Fakat siz benden, ben de sizden memnun kaldığımız sürece bir problem yok. Uzun süreli sözleşmeleri kendisi de istemiyor zaten. Önemli olan gittiğiniz yerde huzurlu bir şekilde çalışıyor olmanız. Kendisinin bakış açısı da o. Biz hocamızın hiç bir işine karışmıyoruz. İstediği oyuncuyu aldık, istemediğini ise gönderdik. Şu anda hocamızın istenmesi kötü bir şey değil. Demek ki hocamız iyi ki herkes istiyor. Biz olaya öyle bakalım.”

Haberin Devamı

Milli takımın aldığı başarısız sonuçların ardından Abdullah Avcı konusunda sabredilmesi gerektiğini belirten Türkmen, şöyle devam etti: ”Bir kere şu hastalıktan vazgeçmemiz lazım. Milli takım kulüp takımı gibi olamaz. 4 maçta teknik direktör değiştirirsek bu işin sonu gelmez. FIFA sıralamasında 36. sıradayız, gelir sıralamasında ise 7. sıradayız. Bir yerlerde bir tezat, bir problem var. Abdullah Avcı, Mehmet Ali Aydınlar federasyon başkanı tarafından görevlendirildi. Kendisine bir görev verildi. Çok kötü bir başlangıç oldu. Şimdi her başarısız sonuçta birilerinin kellesini almak istiyoruz. Seçimi baştan doğru yapacaktık. Ben sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum.” Türkmen, konuşmasının ardından Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen’e isminin yazılı olduğu formayı, Erişen ise Türkmen’e, Orduspor logolu gemi maketi hediye etti.

Yazarlar