Trabzonspor "Daha fazlasını hak ediyoruz"

"Daha fazlasını hak ediyoruz"

11.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Trabzonspor’un 11 puan daha fazlasını hak ettiğini belirtti. Bordo-mavili idareci, “Ç.Rize, Akhisar Belediye, G.Antepspor gibi maçlarda kayıplar yaşamasaydık, ligde ilk 5 içerisinde yer bulabilirdik” dedi.

Daha fazlasını hak ediyoruz

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, kadro kalitesine ve ortaya koydukları futbola bakıldığında, 11 puandan daha fazlasını hak ettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Aydın, ligin ilk 10 haftalık bölümünde, takım olma konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirtti. Bu dönemde her şeye rağmen kazanabilecekleri maçlarda puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Aydın, “Çaykur Rizespor, Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor gibi maçlarda kayıplar yaşamasaydık, ligde ilk 5 içerisinde yer bulabilirdik” diye konuştu.

Aydın, ligde en son 2-1 mağlup oldukları Beşiktaş maçında ortaya koydukları futbolun, gelecek için umut verdiğini vurgulayarak, “Türkiye liginin en iyi takımlarından birine karşı iyi futbol oynadık. Deplasmanda oynanan ve ilk 15 dakikada 2-0 yenik düştüğümüz maçta takımın sahaya koyduğu direnç çok iyiydi. Hakem tarafında her zaman olduğu gibi sıkıntı yaşadık. İnşallah önümüzdeki dönem bunları yaşamayacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Transfer çalışmalarının sürdüğüne değinen bordo-mavili kulübün başkan yardımcısı, “Devre arası transfer dönemi başladığında herkes nerelere hangi oyuncuları transfer edeceğimizi görecek” dedi.

Denge ve kuvvet çalışması

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenman basına kapalı olarak gerçekleştirildi. Bordo-mavililer antrenmanda denge ve kuvvet çalıştı.

Daha fazlasını hak ediyoruz

Yazarlar