1.Lig "Daha yaşanacak günlerimiz varmış"

"Daha yaşanacak günlerimiz varmış"

09.10.2014 - 22:11 | Son Güncellenme:

Orduspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ailesiyle birlikte geçirdiği trafik kazasının ardından, "Daha yaşanacak günlerimiz varmış" dedi.

Daha yaşanacak günlerimiz varmış

Kazada yaralanan eşi Neslihan ve oğlu Arda ile kulübün Ordu'daki Durugöl Tesisleri'ne gelen Erkan Sözeri'nin sağ elinde sargı, yüzünde ise şişliklerin olduğu görüldü.

Yaşadığı kazaya ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Sözeri, halen şokta olduğunu belirterek, özellikle eşi ve çocuğunun araçta olması nedeniyle çok korktuğunu belirtti.

Kazanın büyüklüğüne rağmen ailesinde ve kendisinde korkulacak bir şeyin olmadığını ifade eden Sözeri, "Trafik kurallarına sürekli riayet edin diye söylüyorum. Biz riayet etmemezlik yapmadık ama yola herhalde biraz yorgun çıktık. Ondan dolayı da bir uyuma hali oldu. Dolayısıyla önce bariyerlere çarpıp daha sonra kanala devrildik. Büyük bir kaza atlattık ama ucuz atlattığımızı düşünüyoruz. Daha yaşanacak günlerimiz varmış" diye konuştu.

Vücudunun bazı yerlerinde şişlik ve morarmaların olduğunu anlatan Sözeri, "Özellikle aracı gördükten sonra bunları da önemsemiyoruz. Sadece Allah'a şükrediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kendisini gün içerisinde Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden arayarak geçmiş olsun dilekleri iletenlere teşekkür eden Sözeri, "Bu telefonlar bize moral verdi. Hepsinden Allah razı olsun. Bugün takımımın başında olamadım. İnşallah yarından itibaren takımın başında olacağım" diye konuştu.

Kurban Bayramı'nda İstanbul'dan, Ordu'ya dönerken Erkan Sözeri'nin aracı, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpmış ve kanala düşmüştü. Kazada, Sözeri ile eşi Neslihan ve oğlu Arda yaralanmıştı.

Kaza sonrasında Tosya Devlet Hastanesine kaldırılan Erkan Sözeri ve ailesi, tedavilerinin ardından taburcu edilmişti.

Yazarlar