Skorer Dana kanı mucizesi

Dana kanı mucizesi

26.04.2011 - 11:05 | Son Güncellenme:

F.Bahçe'nin 5 milyon euroya satmadığı Güiza, sıra dışı bir tedaviyle sahalara döndü, ligin kaderiyle oynadı

Dana kanı mucizesi

F.Bahçe'nin 5 milyon euroya satmadığı Güiza, sıra dışı bir tedaviyle sahalara döndü, ligin kaderiyle oynadı!..

Haberin Devamı

Acıların çocuğu Daniel Güiza nasıl kahraman oldu?

Başkan Aziz Yıldırım, Teknik Direktör Aykut Kocaman, Güiza ve avukatları 7 ay önce birlikte yemek yedi. Hercules, Güiza'nın bonservisine 5 milyon euro veriyordu. Yıldırım, rakamı beğenmedi, '5 milyona satmam. Güiza Fener'de oynayacak' dedi.

Kocaman da 'Biz seni kazanmak istiyoruz' diyerek Güiza'ya inancını dile getirdi. Okçu, topuğundan ameliyat olmak için İspanya'ya gitti ama dönüşte komplikasyonlar ortaya çıktı.

Son çare olarak kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık devreye girdi. Almanya'dan insan metabolizmasını yenileyip hızlandıran dana kanı getirtip, Güiza'nın topuğuna enjekte etti.

Önce her gün ödem olan sol topuk kemiği bölgesine özel bir sıvı enjekte edildi. Beş dakika sonra ise bu kez şırınga ile o bölgedeki sıvı alınıp, yerine de hemen dana kanı verildi. Güiza ayağa kalktı.

Haberin Devamı

Sahalara dönmek için aşırı hırsı nedeniyle bir kez daha sakatlanan Güiza, tam olarak iyileştikten sonra bu kez takım çok iyi gittiği için kadroya giremedi.

Ancak Kocaman, son 4 haftada Güiza'yı 18'e alıp fırsat kolladı. Niang cezalı duruma düşünce de kader Güiza'nın yüzüne güldü. Okçu, topla ilk buluşmasında kariyerinin en önemli golünü attı.

(Akşam)

Yazarlar