BursaSpor Dany: Yeni takımımda eski hocamla buluştuk

Dany: Yeni takımımda eski hocamla buluştuk

03.03.2016 - 11:15 | Son Güncellenme:

Kendisini Galatasaray'dan gönderen Hamzaoğlu'nun da sonradan yeşil-beyazlı ekibe geldiğini söyleyen Dany Nounkeu, "Dünya küçük" dedi.

Dany: Yeni takımımda eski hocamla buluştuk

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra sezon başında Bursaspor'un yolunu tutan Dany Nounkeu, yeni takımında eski hocası ile çalıştığını söyledi. Kendisini kadroda düşünmeyen Hamza Hamzaoğlu'nun verdiği rapor doğrultusunda sarı-kırmızılı ekipten gönderilen 29 yaşındaki savunma oyuncusu, "Galatasaray'dan yazın ayrılmak zorunda kaldım çünkü gönderildim. Beni gönderen hoca da Kasım ayında gönderildi. Şimdi o da Bursa'ya geldi ve yeniden aynı takımda buluştuk. Dünya küçük" diye konuştu.

Belçika basınına konuşan oyuncuya Türkiye'de son dönemdeki şiddet ortamı da soruldu. Patlamalar ve katliamlara oyuncunun yanıtı şöyle oldu: "Bazı önlemler alıyoruz. Çok kalabalık yerlere gitmiyoruz. Ancak yaşamak konusunda kendime yasak koymuyorum. Türkiye'de saldırılar oluyor ama söyler misiniz bana Fransa'da daha mı güvendeyiz? Böyle olduğunu sanmıyorum. Kamerun'da bu tip şeyler oluyor ve en çok ülkemdeki bu olaylara üzülüyorum. Nerdeyse her gün oluyor."

Haberin Devamı