Beşiktaş Dedektif gibi gezdi

Dedektif gibi gezdi

21.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiliz basını, Liverpool-Beşiktaş maçına geniş yer ayırdı.

Dedektif gibi gezdi

İngiliz basını, Liverpool-Beşiktaş maçına geniş yer ayırdı. The Guardian gazetesi, Gerrard’ın Mario Balotelli’yi penaltı konusunda Jordan Henderson’a saygısızca davranmakla suçladığını yazdı.

Haberin Devamı

Liverpoollu futbolcular arasında tartışmaya neden olan penaltı golüne değinen Daily Telegraph da menajer Rodgers’ın ise penaltıyı kimi attığından çok, maçın sonucuyla ilgilendiğini kaydetti. Beşiktaş’ın savunmada çok düzenli hareket ettiğini ve rakibi için tehdit oluşturduğunu belirten gazete, “Beşiktaş, Anfield’de en son oynadığında 8-0 yenilmişti. Bu skor Türkler için kara bir geceydi. Ancak dün akşamki maçın ilk dakikalardan itibaren benzer bir sonucun ortaya çıkmayacağı çok açıktı” ifadelerine yer verdi.

Independent gazetesi Balotelli’nin dün akşamki penaltı golüyle Liverpool için “değerli olduğunu kanıtlamaya çalıştığını” belirtti. Beşiktaş menajeri Slaven Bilic’in “açık yakalı gömleği ve cebindeki sigara paketiyle yan çizgide özel dedektif gibi devriye gezdiğini” yazan gazete, Bilic’in West Ham ve Everton gibi takımlara oynarken Liverpool’u hiç yenemediğini ve dün akşam da bunu yapamadığını belirtti.

Haberin Devamı

‘Gel de sen oyna’

Karşılaşma sonrası Twitter hesabından Beşiktaşlılar’ı rövanş maçına çağıran Demba Ba, bir taraftarın kendisini eleştirmesine çok sinirlendi. Siyah-beyazlı taraftar Demba Ba’nın iyi oynamadığını, sahadaki kötü futboldan ötürü hayal kırıklığına uğradıklarını yazınca Senegalli yıldız, “İstersen haftaya 9 numaralı formamı sana vereyim. Sen oyna. Ne kadar iyi olduğunu görmek isterim” dedi. Beşiktaş taraftarı, bunun üzerine “Eğer aldığın milyonları da verirsen neden olmasın...” yanıtını verdi.