Galatasaray Demir yumruk!

Demir yumruk!

21.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Kardemir Karabükspor deplasmanında darbe aldı, zirve yolunda ağır yaralandı: 2-1

Demir yumruk

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

Cim-Bom iyi başladı, kötü bitirdi. 15. dakikada Yasin Öztekin ile öne geçen Aslan, 31. dakikada Seleznyov’un penaltı golüyle devre arasına beraberlikle girdi. İkinci yarıda fazla bir varlık ortaya koyamayan sarı-kırmızılılar, 83’de Serdar Deliktaş’a boyun eğdi ve üç puan uçup gitti.

Galatasaray, Karabük’te öne geçtiği maçı kaybederken 90 dakikada ön plana çıkan iki isim vardı. Biri karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, diğeri ise oyuncu seçimleri ile Jan Olde Riekerink...

Çakır, 15. dakikada Yasin’in tartışmalı pozisyonunda doğru karar verdi ve Galatasaray öne geçti. Fakat verdiği karardan emin olmamış olacak ki bunu futbolculara sorma ihtiyacını hissetti! İşte bu durum, Cüneyt Çakır’ın maç içi otoritesini yerle bir etti.

Haberin Devamı

Zaten bu golden sonra gelen tepkiler Çakır’ı da etkiledi. 31’de Carole ile Seleznyov arasındaki mücadelede hakem tartışmalı bir penaltı verdi. Bunu pozisyon içinde bulunan Seleznyov kullandı ve eşitliği sağladı.

Riekerink izledi

Bu gole rağmen ikinci yarının başında Galatasaray, Yasin ve Podolski ile önemli pozisyonları değerlendiremedi.

Riekerink maçı izlerken (!), Igor Tudor hamleleriyle maçı kendisine çevirdi. Tudor yaptığı değişikliklerle takımın direncini artırdı. Nitekim 79’da oyuna giren Serdar, 4 dakika sonra galibiyeti getiren golü attı. Hakan Balta atılınca Cim-Bom son dakikaları 10 kişi oynadı.

Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve Galatasaray zirve yolunda çok ağır bir yenilgi aldı.

Demir yumruk

Yazarlar