Galatasaray Demir yumruk

Demir yumruk

01.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Kardemir Karabükspor karşısında ecel terleri döktü, son sözü Brezilyalı savunmacı Maicon söyledi: 3-2

Demir yumruk

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Haberin Devamı

Cim-Bom, düşme hattında yer alan rakibi karşısında işe hızlı başladı. 17’de Feghouli, 22’de Maicon’un sayıları Aslan’ı rehavete soktu. Sarı-kırmızılılar birçok pozisyon buldu ancak Seleznov penaltıdan beraberliği sağladı. Son dakikada sahneye çıkan Maicon, final yumruğuyla Kardemir Karabükspor’u yıktı.

Galatasaray zirvedeki istikrarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Stadı’nda 40 bin civarındaki taraftarının büyük desteği altında Kardemir Karabükspor’u 3-2 yendi.

Aslan maça baskılı başlayıp golleri buldu. Cim-Bom ikinci yarı ise bir hayli cömert davrandı. Gomis gününde değildi. Takım arkadaşları üstelik ona gol attırmak için pozisyonları da heba etti. Galatasaray kaçırmaya devam ederken, son dakikalar olaylı geçti. İlk yarıda iki penaltı bekleyen Karabük 83’te tartışmalı bir kararla penaltı kazandı. 90+1’de Maicon hem ikinci golünü attı hem de penaltıya sebebiyet verdiği için kendisini affettirdi.

Haberin Devamı

17’de perdeyi Feghouli açtı. Linnes’in ortasında kaleciden topu Cezayirli tamamladı: 1-0
22’de Belhanda’nın kornerine iyi yükselen Maicon farkı 2’ye çıkardı.
27’de Belhanda’nın kritik noktada kaptırdığı topu Karabük tek pasla gole çevirdi. Yatabare keskin bir nişancı gibi affetmedi.

49’da Feghouli kale yerine Gomis’e pas vermeyi düşününce pozisyonu harcadı.
67’de Rodrigues’in füzesi yan direğe çarptı. 74’te Feghouli plasesi de kaleciyi geçemedi. 83’te Maicon ile Yatabare arasındaki mücadelede hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi. Seleznov eşitliği sağlayan isim oldu.
90+1’de Maicon yine sahnede idi. Brezilyalı stoperi Galatasaray’a 3 puanı getiren golü sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla attı.

Demir yumruk