Galatasaray Demirkol: "Hamzaoğlu uzun yıllar kalmalı"

Demirkol: "Hamzaoğlu uzun yıllar kalmalı"

19.05.2015 - 13:42 | Son Güncellenme:

Eski Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi ve Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Genel Sekreteri Necati Demirkol, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Demirkol: Hamzaoğlu uzun yıllar kalmalı

Demirkol, Galatasaray'da önümüzdeki günlerde yapılacak olan başkanlık seçimi, liseli-lisesiz kavgası, 4. Yıldız ve Hamza Hamzaoğlu ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Haberin Devamı

Necati Demirkol, başkanlık seçimiyle ilgili olarak, "Galatasaray'a yakışan bir seçim olmasını diliyorum. İnşallah Galatasaray ve Türk sporunun kazanacağı güzel bir seçim olur" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da liseli-liseli olmayanlar polemiğiyle ilgili ise Demirkol, "İnsanlar şahsiyetlerini ve onurlarını kendileri için taşırlar. Bir başkasının fikriyle hareket etmeyen insanlar bu tür konulara bakmazlar. Ben bu tür ayrımları görmek istemeyenlerdenim" diye konuştu.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun başarılı bir teknik adam olduğunu ve uzun yıllar Galatasaray'da hizmet etmesini istediğini dile getiren Demirkol, "Hamza Hamzaoğlu'nun, futbolculuğunda da hepimizin çok sevdiği, sempati duyduğu, rol model bir hoca olduğunu düşünüyorum. Galatasaray kendisine yakışan bir hoca buldu. Ben kendisini çok seviyorum. Geldiği günden bu yana da Galatasaray'da çok başarılı. Galatasaray'ın başarısı için inşallah uzun yıllar görevinde kalır" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın sezon sonunda 4. yıldızı takacağını ve bunu da hak ettiğini sözlerine ekleyen Demirkol, "Galatasaray bu sezon şampiyonluğu hak etti. Teknik heyet ve futbolcular başarılı bir performans sergiledi. Umarım bu sene 4. yıldızı takarlar" dedi.

Necati Demirkol son olarak, "Galatasaray'dan hiç kopmadık. Hala Galatasaray'ın içindeyiz. Yaşantımızın, düşüncemizin büyük bir kısmı Galatasaray'da" ifadelerini kullandı.

Yazarlar