Skorer Demirören'e yumurtalı saldırı

Demirören'e yumurtalı saldırı

01.10.2009 - 14:53 | Son Güncellenme:

Moskova dönüşü havaalanında taraftarlar Başkan Yıldırım Demirören'e yumurta attı, aracını tekmeledi

Demirörene yumurtalı saldırı

Demirörene yumurtalı saldırı
Turkcell Süper Lig'in ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon başarısız bir performans sergileyen Beşiktaş'ta, taraftarın sabrı taştı.Siyah-beyazlı takımın dün akşam Moskova'da CSKA Moskova'ya 2-1 yenildiği UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 2. hafta maçının ardından sabaha karşı İstanbul'a dönen kafileye taraftarlar sert tepki gösterdi. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in aracına yumurta ve tekme atıldı.Bazı taraftarların kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in arabasına yumurta ve tekme attığı görüldü. Öfkeli taraftarlar, ''Yeter Yıldırım Demirören'', ''Başkan olsana, başkan olsana, Gaziantep'e başkan olsana'' diye bağırdı.Beşiktaş, Denizlispor ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak.

Haberin Devamı

TARAFTARLAR ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

*UEFA Şampiyonlar ligi'nde (b) grubu'ndaki 2. Maçında CSKA Moskova ile Moskova'da karşılaşan ve 2-1 mağlup olan Beşiktaş futbol takımı 02.50'de Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi.

* Beşiktaşlı futbolcu ve yöneticiler havaalanında bir grup taraftarının protestosuyla karşılaştı. Taraftarlar maçtan dönen Beşiktaşlı bir yöneticiye kötü gidişin hesabını sormak isteyince ortalık karıştı, havalimanında görevli polisler olaya müdahale etti. Polis ile taraftarlar birbirine girdi. Polis yetersiz kalınca havalimanına çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

* Dışarıda bekleyen öfkeli taraftar yüzünden Beşiktaşlı futbolcular yaklaşık 1 saat havalimanında mahsur kaldı. Çevik kuvet ekiplerinin önlerine barikat kurduğu taraftarlar bazı yöneticilerin yanlarına gelerek futbolcuların havalanından ayrıldığını söylemesi üzerine havalimanını terk etti. Taraftarların havalimanını terk etmesinin ardından futbolcular çevik kuvvet eşliğinde Ümraniye'deki Nevzat Demir tesislerine girdi.