Galatasaray Denizli'den Sabri'ye: Çık kendini göster

Denizli'den Sabri'ye: Çık kendini göster

06.12.2015 - 10:08 | Son Güncellenme:

Mustafa Denizli, deneyimli oyuncuya sahada kalacağını söylerken “Takım için ne kadar önemli olduğunu herkese göster” dedi. 2 gole direkt katkı yapan Sabri maçın ardından hocasına koşup teşekkür etti.

Denizliden Sabriye: Çık kendini göster

Galatasaray taraftarı, sezon başında Sabri Sarıoğlu ile yolların ayrılmasını beklerken daha iyi şartlarla kontrat uzatılması tribünlerin bir bölümünün de tepkisini çekmişti. Yıllık 4 milyon 800 bin euro ve maç başına da 45 bin TL olarak yapılan anlaşmada bu sezon 20 maçta oynaması halinde ise kontratının bir yıl daha otomatik olarak uzayacağı maddesi eklendi.

Haberin Devamı

YENİ KONTRATA İMZA

Bursaspor maçına kadar bu sezon 19 kez sahaya çıkan Sabri’nin kontratının uzatılmasına bir maç kala yönetim bu maddeyi kaldırmak için oyuncunun kapısını çaldı. Umut Bulut’un sözleşmesindeki madde nedeniyle kontratının uzatılmasının ardından fatura Hamza Hamzaoğlu’na çıkarken yönetim de aynı olayın Sabri’de yaşanmaması için oyuncu ile görüştü. Yeni sözleşmeye imza atmaması durumunda bu sezon bir daha oynatılmayacağı da yüzüne söylenen oyuncu, meslektaşları arasında ender görülen bir davranışa imza atarak bu maddenin kaldırılmasına onay verdi.

Fakat gelin görün ki deneyimli oyuncu yine tribünlerin tepkisinden kurtulamadı. Bursaspor maçının ilk yarısında ne zaman top ayağına gelse ıslıklanan oyuncunun morali de bir hayli bozulurken 40. dakikada hocasının yanına kadar gelerek çıkmak istediğini işaret etti. Denizli Sabri’den sahada kalmasını isterken ikili ilk yarının bitmesi ile birlikte soyunma odasında dertleşti.

Haberin Devamı

BİR kez daha hocasının yanına gelen Sabri, “Hocam çok tepki var, lütfen beni oyundan alın” derken Denizli ise buna yanaşmadı. Teknik direktörlük hayatı boyunca bu gibi durumlarla çok karşılaşan ve ne yapması gerektiğini iyi bilen Mustafa Denizli, Sabri Sarıoğlu’nu oyundan almazken, “Oyunda kal. Bu takım için ne kadar önemli olduğunu herkese göster. Bu tepkileri oyundan çıkarak değil, iyi oynayarak bitirebilirsin” dedi ve bir süre daha oyuncusu ile sohbet etti.

PANOLARI TEKMELEDİ

BU sözlerin ardından Sabri oyuna dönerek ilk golün asistini yaptı, ardından da ikinci golün hazırlayıcısı oldu. Katkıda bulunduğu gollerin ardından kendisine tepki gösteren tribün tarafına dönerek önce reklam panosunu tekmeleyen ardından da sert bakışlar atan deneyimli oyuncu soyunma odasında ise direkt Denizli’nin yanına gitti ve kendisine destek olduğu için teşekkür etti.

(Vatan)