1.Lig Denizlispor'a Kongolu stoper!

Denizlispor'a Kongolu stoper!

18.07.2013 - 11:08 | Son Güncellenme:

Denizlispor’un Fransız asıllı Kongolu oyuncu Bruce Inkango ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Denizlispora Kongolu stoper

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor transfer çalışmalarına devam ediyor. Genç oyuncuların yanı sıra Manisaspor’dan Kahe’yi alan Denizlispor son olarak stoper mevkisi için arayışlarını sürdürüyordu.

Aradığı futbolcuyu Romanya Ligi’nde bulan yeşil-siyahlılar Fransız asıllı Kongolu oyuncu Bruce Inkango ile anlaşmaya vardı. Denizlispor Transfer Komitesi Başkanı Hikmet Mehmet Çelikkol, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "Fransız asıllı geçen sene Romanya 1.Ligi’nde oynayan Bruce Inkango ile büyük ölçüde anlaştık. Bir aksilik olmazsa birkaç gün içinde sözleşme imzalayacağız. Ayrıca geçtiğimiz sezon bizde kiralık oynayan Antalyasporlu Hüseyin için de girişimleri yaptık. Bu futbolcu da yakın zamanda bize katılacak. Fenerbahçeli Berkay Can için de girişimlerimiz devam ediyor. Transferde sessiz ama derinde gidiyoruz. Kimse merak etmesin. İyi bir Denizlispor için uğraşıyoruz" dedi

Öte yandan yeni sezon hazırlıklarına Haluk Ulusoy Tesisleri’nde devam eden Denizlispor, 22 Temmuz’da 10 günlük kamp için Bolu’ya gidecek.

Yazarlar