Beşiktaş Dentinho sahaya!

Dentinho sahaya!

08.04.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mersin İdmanyurdu deplasmanında aldığı galibiyeti, bugün Bursaspor’u da yenerek bir seri haline getirmek isteyen Beşiktaş, son antrenmanını bu sabah basına kapalı olarak gerçekleştirdi.

Dentinho sahaya

İsmail, Almeida, Niang ve Uğur’un katılmadığı, Sivok’un ise takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda, zorlu maçın taktiği denendi. Bursaspor karşılaşması öncesi oyuncularına son uyarılarda bulunan Teknik Direktör Samet Aybaba’nın, yaşanan sakatlıklar nedeniyle sürpriz bir kadro çıkarması bekleniyor. Holosko’yu forvet olarak oynatması beklenen deneyimli hoca, boşalan sağ kanata Mehmet Akgün, Olcay ve Dentinho’yu yerleştirecek.

Bursa’ya gittiler
Bursaspor hazırlıklarını tamamlayan Beşiktaş, dün sabahki antrenmandan sonra kiraladıkları deniz otobüsüyle Bursa’ya gitti. Pendik’ten Mudanya’ya geçen, buradan da karayoluyla Bursa’ya giden siyah-beyazlı kafile, şehir dışında bir otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı. Kartal’ı Mudanya’da yaklaşık 300 kişilik bir grup meşallerle karşıladı. Otel önünde de çiçekler verildi.

Haberin Devamı

Beşiktaşlılar giremeyecek
Bursaspor-Beşiktaş karşılaşmasını siyah-beyazlı taraftar izleyemeyecek. Bursa’da gerçekleşen Spor İl Güvenlik Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda, müsabakaya Beşiktaş taraftarının alınmaması kararlaştırıldı.

Yazarlar