1.Lig Depetris: Hemen adapte oldum

Depetris: Hemen adapte oldum

02.04.2013 - 16:13 | Son Güncellenme:

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da Adanaspor maçında attığı golle takımını galibiyete taşıyan Arjantinli forvet oyuncusu David Depetris, "5 yıl Slovakya' da oynadıktan sonra buraya kısa sürede adapte oldum" dedi.

Depetris: Hemen adapte oldum

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği üzerine devre arasında Çaykur Rizespor'a transfer edilen David Depetris, Slovakya'da oynadığı son yıl 19 maçta 16 gol attı, 3 asist yapıp 1554 dakika sahada kaldı.
Trencin takımında 5 yıldır oynayan golcü oyuncu, 144 maçta 94 gol atma başarısı gösterdi. Çaykur Rizespor forması altında oynadığı 8 maçta 6 gol atan Depetris, gollerin tamamımı maçların ikinci yarısında attı.

Haberin Devamı

"SÖZ VERDİK VE KAZANDIK"
Adanaspor'u mağlup ederek çok önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden Depetris, karşılaşmayı değerlendirirken şöyle konuştu:
"Maçın ilk yarısında yüzde yüz 2 gol pozisyonunu değerlendiremedik. Ancak devre arasında soyunma odasında söz verdik. Bununla da ikinci yarıya maçı kazanacağımıza inanarak çıktık, attığım golle de öne geçtik. Farkı artıracak pozisyonları bulduk ama değerlendiremedik. Önemli olan kazanmaktı, biz de kazandık."

"DOĞRU ZAMANDA GOL ATTIM"
Forvet oyuncusu olarak her zaman golü düşündüğünü de sözlerine ekleyen Depetris, daha sonra şunları söyledi:
"Gol olmasa da forvet oyuncusu olarak olumlu düşünmeye devam ediyorum. Bir hücum oyuncusu için bu çok önemli. Çünkü bir forvet gol kaçırınca mental olarak geriye düşer. Adanaspor maçı benim için çok önemliydi. Çünkü doğru zamanda gol attım. Takım olarak çalışıyoruz. Bunun mükafatını da maçları kazanarak alıyoruz. Ben 5 yıl Slovakya'da kaldıktan sonra Rize'ye geldim ve kolay adapte oldum. Rize'yi çok seviyorum. Burada daha başarılı olmak istiyorum."

Haberin Devamı

MUSTAFA DENİZLİ'YE ZİYARET
Bu arada Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Çaykur Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli'yi ziyaret etti. Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Mustafa Denizli ve Mehmet Atalay, bir süre sohbet etti.