Fenerbahçe Dev projeye görkemli tören

Dev projeye görkemli tören

16.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü, “Hedef 1 Milyon Üye” projesini görkemli bir törenle tanıttı. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde gerçekleştirilen galaya iş ve sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Proje için özel çekilen reklam filmi saat 21.05’te aynı anda bütün televizyonlardan yayınlandı.

Dev projeye görkemli tören

Fenerbahçe Kulübü’nde, “Hedef 1 Milyon Üye” projesinin tanıtımı dün gece gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli taraftarların kulüp yönetiminde ve geleceğinde daha etkin rol oynamasını sağlayacak olan dev projenin tanıtım töreni İstanbul Four Seasons Hotel’de yapıldı. Uzun süren çalışmalar sonucunda hayata geçirilen ve Fenerbahçeli taraftarların kulübe üye olmalarını kolaylaştıran dev projenin lansmanına Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu ev sahipliği yaptı. Görkemli geceye iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Tören saat 19.30’daki kokteylle başlarken, 20.50’de Atik Paşa Balo Salonu’nda projenin tanıtımı gerçekleştirildi. Sunuculuğunu Fenerbahçeli sanatçı Berna Laçin’in yaptığı gecede proje için özel çekilen reklam filmi davetlilere ilk kez izletildi. Reklam filmi saatler 21.05’i gösterirken aynı anda bütün televizyon kanallarından gösterildi.

Haberin Devamı

Tanıtım salonunda Harrington Kupası ile Süper Lig’de 2010-2011 ve 2013-2014 sezonlarında kazanılan şampiyonluk kupaları da sergilendi. Öte yandan gecede, Denizbank Genel Müdürü Ateş ile Fenerbahçe Başkanı Yıldırım projede yaptıkları işbirliği protokolünü imzaladı.