Basketbol Devler sahnede!

Devler sahnede!

29.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Anadolu Efes ile Beşiktaş’ı yarın karşı karşıya getirecek 28. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçının basın toplantısı dün yapıldı.

Devler sahnede

Toplantıya TBF Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Akar, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan, Beşiktaş Başantrenörü Erman Kunter ve oyuncusu Serhat Çetin ile Anadolu Efes Başantrenörü Oktay Mahmuti ve oyuncusu Vujacic katıldı.

Haberin Devamı


Beşiktaş Başantrenörü Kunter, sezonun ilk resmi maçına çıkacaklarını belirterek, “Ligin iki büyük kulübü karşı karşıya gelecek. Milli Takımda oyuncularımız vardı. Tam takım 5-6 antrenman yapmışızdır. Ancak hazır olup olmamak önemli değil. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Güzel maç olsun
Serhat Çetin ise sezonun başında olduklarını hatırlatırken, “Her iki takım da yeni transferler yaptı. Hazırlık anlamında geçen seneki seviyede değiliz, ama özellikle fiziksel olarak üst düzeyde bir mücadele olacaktır” ifadelerini kullandı.

Anadolu Efes Antrenörü Oktay Mahmuti, uzun bir aranın ardından yeniden topu sektirmeye başladıklarını belirtirken, “Basketbol heyecanı yeniden başlıyor. Türk basketbolu adına güzel bir başlangıç olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Lacivert-beyazlı takımın yıldız oyuncusu Vujacic de şu ifadeleri kullandı: “Çalışmalarımızı yaptık, umarım güzel bir maç olur” derken, sorulan bir soru üzerine “Kobe Bryant’ın Türkiye Ligi hakkında yaptığı yorum gerçekten önemli bir ayrıcalık. Ben iki senedir burada oynuyorum ve gerçekten en iyi liglerden biri olduğunu söyleyebilirim” cevabını verdi.