Galatasaray Diagne, Florya'ya doğru!

Diagne, Florya'ya doğru!

30.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray transferin bitmesine kısa süre kala sürpriz bir hamle yaptı, Kasımpaşa'nın Senegalli golcüsüne talip oldu.

Diagne, Floryaya doğru

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekip, yıldız oyuncu için kulübü ile pazarlıklara girişti.Yöneticiler önce 15 milyon euro isteyen, ardından 13 milyon euroya inen Kasımpaşa’ya 10 milyon euro ile beraber Eren Derdiyok’u teklif etti. Anlaşma sağlayamayan tarafların bugün bir kez daha bir araya geleceği belirtildi.

G.Saray transferin bitmesine kısa bir süre kala sürpriz bir hamlede bulundu. Forvet takviyesinde istediği sonucu bir türlü alamayan sarı-kırmızılılar, ligin ilk yarısını gol kralı olarak kapatan Kasımpaşalı Mbaye Diagne’ye talip oldu.

27 yaşındaki futbolcu için Kasımpaşa’nın patronu Turgay Ciner’i arayan sarı-kırmızılılar 15 milyon euro yanıtını aldı. İlk olarak 9 milyon vermeyi kabul eden Cim-Bom teklifini revize ederek 10 milyon ile beraber Eren Derdiyok’u önerdi.

Haberin Devamı

Ancak Kasımpaşa bunu kabul etmedi. Son olarak 13 milyon euroya kadar ineceğini bildiren Kasımpaşa bunu da ancak ödenecek bonservisinin önemli bir bölümünün peşin verilmesi halinde kabul edeceğini iletti. Taraflar anlaşmaya varamazken son kez bugün bir kez daha biraraya gelecekleri belirtildi.

İki kulüp arasındaki görüşmelerde belirli bir noktaya gelinirken, yıldız futbolcu da Galatasaray’a gelmek için kulübünden izin istedi. Geçtiğimiz günlende sosyal medya hesabından sarı-kırmızılılar ile ilgili paylaşımlar yapan ve daha sonra bunları silen Diagne’nin sarı-kırmızılı takımda oynamak için istekli olduğu belirtildi.

Diğer taraftan Marsilya’nın gözden çıkardığı Yunan golcü Kostas Mitroglou 1.5 senelik anlaşma istedi.

Öte yandan Japonya’dan bir teklif alan Maicon’un ayrılması halinde sarı-kırmızılılar S.Liege’den Luyindama’yı kadrosuna katmaya çalışacak.

Yazarlar