Almanya Bundesliga Dortmund, Yunus Mallı'yı transfer etti!

Dortmund, Yunus Mallı'yı transfer etti!

11.05.2015 - 12:39 | Son Güncellenme:

Özellikle bu sezon Mainz 05 formasıyla Bundesliga 1’de başarılı bir performans gösteren gurbetçi oyuncu Yunus Mallı’nın, Nuri Şahin ve İlkay Gündoğan’ın da formasını giydiği Borussia Dortmund’la anlaştığı öğrenildi. Başarılı orta saha oyuncusunun sarı siyahlı ekiple 3 yıllık anlaşma sağladığı bildirildi.

Dortmund, Yunus Mallıyı transfer etti

Yunus’un transferinde Borussia Dortmund’un yeni teknik direktörü Thomas Tuchel etkili oldu. Genç teknik direktör, Mainz’dayken Yunus’un 3 sezon boyunca antrenörlüğünü yapmıştı.

Haberin Devamı

Konuyla ilgili ipucunu Yunus’un amcası ve temsilcisi olan İlhan Mallı haftalar öncesinde vermişti.

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan İlhan Mallı, “Almanya, Bundesliga'dan 6 tane takım talip. Sezon sonunda Maniz 05'le sözleşmesi bitiyor. Thomas Tuchel, Dortmund’un yeni teknik direktörü oluyor. Maniz 05'te antrenörlük yaptığı dönemde Yunus'u çok beğendiğini söyledi. Tekrar onunla çalışmak istediğini söylemişti. Hayırlısı bakalım Dortmund olur mu; sezon sonunda görürüz. Beklentimiz oradan da teklif gelmesi yönünde. Tuchel 3 sene Yunus'la çalıştı. İyi bir kulüp, olabilir düşünebiliriz" şeklinde konuşmuştu.

(Radyospor)