Diğer Dresajda Defne farkı

Dresajda Defne farkı

04.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Country Club ev sahipliğindeki Türkiye Dresaj Şampiyonası’nda dün ilk sırayı Coconut isimli atıyla Defne Canlı aldı. Kulüp Şampiyonası ve teniste 12 Yaş Yaz Kupası’nda da bugün heyecan devam edecek.

Dresajda Defne farkı

Eski milli binicilerinden Rafet Can anısına Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen Türkiye Dresaj (At Terbiyesi) Şampiyonası’nda ilk gün sonuçları belli oldu. Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden merkezdeki şampiyonada, atların farklı kategorilerde terbiyesi, itaati ve teknik ustalığı yarışıyor.

Haberin Devamı

Demirören Şirketler Grubu’na ait Kemer Country Club’taki heyecan verici organizasyon, tüm binicilere açık olarak yapılıyor, medya sponsorluğunu Milliyet ve Vatan Gazetesi üstleniyor. Yarışlarda dün Pony P III Pro kategorisinde Coconut isimli atı ile Defne Canlı birinci, Sim Salabim II atı ile Dila Gevrekyan ikinci, Theo Diabolo atı ile Yağmur Öztürk üçüncü ve Beukenoord’s Bonbon atı ile Deborah Debi Haviyo dördüncü sırayı aldılar.

Dresajda final bugün yapılacak. Kemer Country Club ev sahipliğindeki diğer organizasyon olan Kemer Country Club Kulüp Şampiyonası’nda da final heyecanı bugün yaşanacak. Dünya standartlarındaki sahada Kemer Country Golf üyelerini biraraya getiren turnuvada iki günlük mücadelede ödül töreni sene sonu Gala Gecesi’nde. Kemer Country ev sahipliğinde TTF tarafından organize edilen ve perşembe günü başlayan 12 Yaş Yaz Kupası ile Tenis Kulüp Şampiyonası’nda da bugün müsabakalar yapılacak.

Haberin Devamı