Galatasaray Drogba’dan şov

Drogba’dan şov

10.07.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray antrenmanında Didier Drogba’nın şovu vardı. Fildişi Sahilli golcü idmanın sonunda kısa süreli bir dans gösterisi sergiledi.

Drogba’dan şov

Kondisyon çalışması sırasında teknik adamların yararlandığı sopayı ise Drogba aksesuar olarak kullandı. Golcü oyuncunun yanı sıra, Sneijder’in de antrenmanda bir hayli keyifli olduğu gözlendi. Yeni transfer Chedjou’nun ise takım arkadaşlarına hemen ısınması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Mourinho’nun gözü Burak’ta

Chelsea Menajeri Jose Mourinho’nun, Burak Yılmaz’ın peşinde olduğu ileri sürüldü. İngiliz basını, Mourinho’nun, “Burak üst düzey bir oyuncu ve dünyadaki herhangi bir takımda oynayabilecek kalitede” ifadelerine yer verirken, Portekizli teknik adamın bu yorumlarının, Galatasaray’ın fiyatını bulması halinde oyuncuyu satabileceği açıklamasından birkaç gün sonraya denk gelmesine dikkat çekildi. Edinson Cavani ve Luis Suarez gibi ilk sıradaki transfer hedeflerine ulaşamayan Chelsea’nin rotasını Burak’a çevirdiği, golcü oyuncunun da Primier Lig’de oynamayı çok istediği kaydedildi.
Bu arada Burak’la ilgili bir transfer iddiası da İtalya’dan geldi. Napoli yerel basınında yer alan haberlerde, Cavani’yi satacak olan Napoli’nin, Uruguaylı golcünün boşluğunu Burak’la doldurmak istediği vurgulandı.