Galatasaray Drogba ve Eboue'den Türkçe muhabbet!

Drogba ve Eboue'den Türkçe muhabbet!

27.03.2013 - 09:51 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Fildişili yıldızları Emmanuel Eboue ve Didier Drogba, yaptıkları Türkçe muhabbetler ile komik anlar yaşadılar.

Drogba ve Eboueden Türkçe muhabbet

Galatasaray'ın Fildişili yıldızları Emmanuel Eboue ve Didier Drogba, GS TV'de yayınlanan yıldızlarla 24 saat programında sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.

Emmanuel Eboue'nin kendisine Türkçe öğrettiğini belirttiği Drogba, 30 yaşındaki savunmacı ile birlikte yeni yeni öğrenmeye başladığı dilde bir sohbet de gerçekleştirdi. Eboue'nin ardından söylediklerini tekrar eden Drogba, "Günaydın, Merhaba" ve Nasılsın sorusuna "iyiyim" cevabını vererek oldukça eğlenceli dakikalara imza attı.

Haberin Devamı

"O İYİ ANLAMDA ÇILGIN BİRİ"

Milli takımdan da arkadaşı olan Eboue hakkında konuşan Drogba, "O hayatın tadını çıkaran biri. Hayat çok kısa ve tadını çıkarmamız gerekiyor. O iyi anlamda çılgın biri. Her zaman bu şekilde üzgün olan insanlar var. Mutlu değiller ve hayattan keyif almıyorlar. Bu tabi ki takım için de çok güzel. Biri size güldüğünde siz de gülersiniz. Biri size mutluluğu verirse, siz de mutlu olmak istersiniz. Benim için çok önemli biri ama aynı zamanda takım için de. Komik olabilirsiniz ama iyi olmayabilirsiniz. O hem komik, hem de çok iyi bir oyuncu. Hem komikseniz, hem hayattan keyif alıyorsanız, hem de iyi oynuyorsanız takım arkadaşlarınızı da herkesi de mutlu edersiniz. Soyunma odası, masaj odası her yer mutlu olur. Saha da mutlu olur" ifadelerini kullandı.