Galatasaray DÜĞÜN DERNEK

DÜĞÜN DERNEK

23.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Avrupa’da bu sezon fırtına gibi esen iki güçlü takımın ilk yarıdaki mücadelesi yavandı. Galatasaray ikinci devrede canlandı, Burak Yılmaz ile Arena ayağa kalktı. Olcan hemen cevabı yolladı. Burak Yılmaz bordo-mavili ekibin sevinmesine fırsat vermeden yine sahne aldı. Cim-Bom bu kritik galibiyetle liderle arasındaki farkı 8’e indirmeyi başardı, umutlarını artırdı

DÜĞÜN DERNEK

MAÇIN?ÖYKÜSÜ - NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Karabük’e yenilmesi ile bu maç daha da anlam kazanmıştı. 11 puanlık farkın kapanması güç görünse de bunu eritmek adına ilk fırsattı. İki Avrupalı’nın maçında ilk bölüm keyifsizdi. G.Saray kanatsız oynadığı için oyunu açamadı.
Ama dakikalar ilerledikçe heyecan ve pozisyonlar gelmeye başladı. Colman ve Mustafa Yumlu tehlikelerini kalesinde gören Cim-Bom, 34’te Selçuk’la ilk ciddi denemesini yaptı. 39’da ise Sneijder’in füzesinde Onur fantastik bir kurtarış yaptı. 44’te ise Selçuk’un ağlara giden şutunu Bosingwa kafa ile çizgiden çıkardı. İkinci yarı iki mükemmel kaleci olmasına karşın goller gelmeye başladı. Ancak ilk gol ve öncesinde yaşananlar film gibiydi. 59’da Muslera inanılmaz bir şekilde Henrique’nin kafa vuruşunu önledi. Bir dakika sonra hızlı gelişen atakta Drogba arkası koşuyu iyi yapan Sneijder topu Burak’a uzattı. Burak şansının da yardımıyla perdeyi açtı. Tempo kazanan maçta Karadeniz ekibi 65’te bu gole Olcan’la hemen yanıt verdi. Ne var ki sevinç uzun sürmedi. 2 dakika sonra Burak bu kez Selçuk’un kafasından seken topu adrese yolladı.
76’da Colman atılınca Trabzon’un direnci düştü. Sneijder, Selçuk ve Drogba’nın şutlarında Onur yine devleşti. Sonuç değişmedi ve G.Saray önemli bir 3 puan alarak lige ve zirve yarışına sımsıkı tutundu.

Haberin Devamı

İŞTE GOLLER

DÜĞÜN DERNEK

KIRILMA?ANI

Jet yanıt
Trabzonspor’un beraberlik golünden iki dakika sonra Burak Yılmaz, Aslan’ı tekrar öne geçirerek rakibin direncini kırdı.

MAÇIN?ADAMI

ONUR KIVRAK
Bu sezonun tartışmasız en flaş ismi olan kaleci Onur Kıvrak dün gece de iki gol yemesine rağmen mükemmel bir oyun çıkardı. G.Saray ataklarına tek başına direnmeye çalıştı,
rakip oyuncuların bile alkışını topladı.

Voleybolcu sakatlığı!

Sakatlığının ardından yeniden forma bulan Semih Kaya, Colman’ı eleştirdi, “Yaptığı doğru değildi. Futbolcuların biraz daha sakin olmaları gerekir” diye konuştu. Futbol oynamasını engelleyecek bir sakatlığının bulunmadığını söyleyen Galatasaraylı futbolcu, “Voleybolcularda görünen bir sakatlıkmış. Ameliyat gerekiyordu. En iyi tedavinin iğne olduğunu düşündük” dedi.

Haberin Devamı

Melo korkusu
Felipe Melo maçtan sonra twitter’e kaburgasında ağrıları olduğunu yazdı. İlk yarıda Olcan’a yaptığı sert hareket sırasında kaburgasına darbe alan Brezilyalı futbolcunun bugün kontrolden geçirileceği öğrenildi.

Yazarlar