Beşiktaş Duran toplar can yakmasın

Duran toplar can yakmasın

07.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Slaven Bilic, Trabzonspor'un bu sezon serbest vuruşlardaki etkinliği nedeniyle oyuncularına uyarılarda bulundu.

Duran toplar can yakmasın

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın teknik patronu özellikle Cardozo, Belkalem ve Medjani’ye dikkat edilmesini istedi. Bordo-mavili oyuncuların geride kalan maçlarda çok sayıda gole imza attığını hatırlatan Hırvat çalıştırıcı, siyah-beyazlı savunmaya duran toplarda adam markajı yapmaları için talimat verdi.

Beşiktaş’ın başında yaklaşık 1.5 seneyi geride bırakan ve bu süreçte kazanan kadroları genelde değiştirmeyen Teknik Direktör Slaven Bilic bugünkü zorlu Trabzonspor maçında geleneğini bozmayacak.

Hırvat hoca, Karabükspor deplasmanında sahaya sürdüğü 11’de tek değişiklik yapacak. Siyah-beyazlı teknik adam, Cenk Gönen’in sakatlığı nedeniyle kaleyi Tolga Zengin’e teslim edecek.

Özellikle hücum hattında istikrar yakalamaya çalışan Bilic, Trabzonspor karşısında maça Kerim ile başlamayı planlıyor. Olcay’ın Türkiye Kupası maçındaki performansından memnun kalan tecrübeli teknik adamın tercihini Kerim’den yana kullanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Ekstra görevler

Slaven Bilic, Beşiktaş’ın son dönemde maçların ikinci yarılarında yaşadığı geriye yaslanma sorununa karşı da önlem alacak. Hücum hattında ve kanatlarda yer alan oyunculara ekstra görevler veren Beşiktaş’ın hocası, orta sahadaki Veli ve Atiba’nın yükünü hafifletmeye çalışacak. Bu ikilinin ayakta kalması halinde savunmanın da rahatlayacağını düşünen siyah-beyazlı hoca, hücum oyuncularından defansif görevlerini maç boyunca aksatmamalarını istedi.

Trabzonspor’un ligin duran toplardan en çok gol bulan takımı olması teknik heyeti düşündüren konuların başında geliyor. Oyuncularına ceza sahası çevresinde gereksiz faul yapmamalarını bildiren Bilic, bordo-mavili takımın ölü toplardaki etkili isimleri Cardozo, Belkalem ve Medjani için uyarıda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, savunmadaki isimlere, üç rakip oyuncuya bütün duran toplarda adam markajı uygulanması talimatını verdi.

Bilic 3. kez baba

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic dün 3. kez baba olmanın sevincini yaşadı. Hırvat hocanın kısa süre önce İstanbul’a gelen sevgilisi Ivana Deldjum, Acıbadem Maslak Hastanesi’nde saat 23.00 sularında 2 kilo 950 kilogram ağırlığında sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.

Haberin Devamı

Ayrıldığı ilk eşinden 14 ve 17 yaşlarında iki çocuğu bulunan Bilic, doğum yapan sevgilisinin yanında olmak için dün sabah basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana katılmadı. Siyah-beyazlı yönetimden izin alarak İstanbul’da kalan başarılı teknik adam bu sabah Trabzonspor maçı için Konya’ya gidecek. Slaven Bilic akşam da Beşiktaş’ın başında sahaya çıkacak.