Galatasaray Dursun Özbek'ten Burak Yılmaz açıklaması

Dursun Özbek'ten Burak Yılmaz açıklaması

28.01.2016 - 14:57 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İstanbul'da katıldığı Futbol Zirvesi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dursun Özbekten Burak Yılmaz açıklaması

Burak Yılmaz ile ilgili kendilerine herhangi bir teklif yapılmadığını belirten Başkan Özbek, ara transfer döneminde de UEFA kriterleri nedeni ile bir transfer yapmayacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

Özbek, 'Şu ana kadar Burak Yılmaz ile bana mesaj, mektup ya da teklif gelmedi. Hepsi söylenti. Hiçbir teklif almadık. Burak bizim önemli futbolcumuz, ondan kurtulmaya çalışıyoruz gibi gösteriyorlar. Burak'ı futbol seviyesi olarak daha yükseğe çıkaracak yüksek bir teklif gelirse, bunu Burak için isterim. Burak Türk milli takımının ve Türkiye'nin de yıldız futbolcusu. Burak gidiyor, gitmiyor gibi bir endişemiz yok. Burak bizim futbolcumuz ve Galatasaray'ın efsane ismi. Kariyeri için iyi teklif alırsa git derim" dedi.

"UEFA İLE ÇOK CİDDİ SIKINTIMIZ VAR. O YÜZDEN TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

Sarı-kırmızılı ekibin transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Özbek, "2014 yılında UEFA ile yaptığımız anlaşma gereği kotayı aşmışız. Transferi bu nedenle durduruyoruz. UEFA harcamalarımızı 2014 anlaşmasına uyarlamamızı ve 10 milyon Euro'dan fazla zarar etmememizi istiyor. Maalesef bu rakamları aşmışız. Geçmiş dönemlerde. Bu rakamlar aşıldığı için UEFA oraya çağırıyor ve size ceza vereceğim diyor. Bizim transferde çok dikkatli olmamız lazım. UEFA ile çok ciddi sıkıntımız var. O yüzden transfer yapmayacağız" ifadelerini kullandı.