Skorer ‘Düş kırıklığı yaşadık’

‘Düş kırıklığı yaşadık’

05.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Başantrenör Orhun Ene, “Savunmada ve hücumda maça hiç ağırlığımızı koyamadık” derken, hayatında böyle hakem yönetimi görmediğini söyledi

‘Düş kırıklığı yaşadık’

A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene, oynadıkları basketbolun düş kırıklığı yarattığını söyledi.
Ene, karşılaşmanın Polonya için de “ölüm-kalım” maçı olduğuna dikkati çekerek, “Bu maçı böyle oynamak büyük düş kırıklığı oldu. Onlardan çok daha iyi takımız, çok daha iyi oyuncularımız var, ancak hiçbir periyotta savunmada ve hücumda iyi oynayarak, maça ağırlığımızı koyamadık. Böyle bir maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz” dedi.

Haberin Devamı

‘84 sayı yememeliydik’
Polonya’dan 84 sayı yediklerini belirten Orhun Ene, “Bizim ne olursa olsun, 65 sayı civarında tutmamız gereken bir rakipti. Maçın sonu kafa kafaya gelince maç topunu iyi kullanarak, kazandılar” diye konuştu.
Orhun Ene, karşılaşmanın Rus hakemi Sergey Mikhaylov ve Bulgar hakemi Miroslav Tomov’un yönetimine de tepki gösterdi, “Bu mağlubiyette hakemler ne kadar etki etse de hakemin arkasına sığınmam, ancak hayatımda böyle bir şey görmedim. Maçı yöneten iki hakemin düdükleri Avrupa ve bizim ligimizdeki düdüklere benzer değil. Böyle sportmenlik dışı faullerden 8 sayı üst üste görmedim. Her şey bizim adımıza kötüydü, ama sahada neyi çaldığı neyi çalmadığı belli olmayan iki hakem vardı” ifadelerini kullandı.

GÜNÜN PROGRAMI

A GRUBU
15.15 B.Britanya-Polonya
17.45 Türkiye-İspanya
21.00 Portekiz-Litvanya

B GRUBU
15.15 İsrail-İtalya
17.45 Letonya-Almanya
21.00 Sırbistan-Fransa

Haberin Devamı

C GRUBU
15.30 Finlandiya-Karadağ
18.00 Yunanistan-Hırvatistan
21.00 Makedonya-Bosna Hersek

D GRUBU
15.30 Gürcistan-Bulgaristan
18.00 Slovenya-Rusya
21.00 Ukrayna-Belçika