NBA Dwyane Wade Chicago Bulls'ta! Veda mesajı...

Dwyane Wade Chicago Bulls'ta! Veda mesajı...

07.07.2016 - 15:59 | Son Güncellenme:

Miami Heat ile üç NBA şampiyonluğu yaşayan ve burada efsaneleşen Dwyane Wade, Chicago Bulls ile anlaştı.

Dwyane Wade Chicago Bullsta Veda mesajı...

2003 yılında draft edildiği Miami Heat ile üç NBA şampiyonluğu yaşayan ve burada efsaneleşen Dwyane Wade, Chicago Bulls’a gitti.

Haberin Devamı

34 yaşındaki oyuncu Chicago Bulls ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Wade gidişi hakkında bir yazı yayımladı.

İşte veda mesajı

Sevgili Miami,

Verdiğim bu karar son derece duygusal ve benim açımdan çok zor bir karar oldu. 13 yıl sonra Chicago Bulls ile birlikte yeni bir yola başlamaya karar verdik. Kolay bir karar değildi ancak ben kendim ve ailem için en doğru seçimi yaptığıma inanıyorum.

2003 yılında Miami Heat ile birlikte NBA kariyerime başladım ve Miami’nin üç NBA şampiyonu kazanmasına yardımcı olduğum için onur duyuyorum. Şaşkınlıkla geriye dönüp baktığımda başardığımız olaylardan dolayı gururluyum. Ben Arison ailesine, Pat Riley, Koç Erik Spoelstra, teknik ekip ve tüm Miami Heat organizasyonuna minnettarlığımı sunmak istiyorum.

Haberin Devamı

Ve özellikle #HEATNATION topluluğuna bize gösterdikleri destek ve sevgiden dolayı kalbimin derinliklerinden teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten inanılmazdı. Onlar benim için en iyisini istediğini biliyorum ve şimdi de bana destek olacaklardır. Hayranlarımdan gelen mesajlar için onlara minnettarım. Şampiyonluklar ve bir sürü inanılmaz anı ile hep kalbimde kalacaklar.

Ben Robbins, Illinois’de büyüdüm. Burada bir NBA kariyerim bile olabilirdi. Ben her zaman bir gün Chicago Bulls formasını giymeyi hayal ettim. Büyürken Bulls’u izliyor ve basketbolcu olma hayalleri kuruyordum. İlk öğrenimi Fermi Okulunda yaptıktan sonra Blue Island Merkezi altında oyunumu geliştirmeye devam ettim. Ben nereden geldiğimi hiç unutmadım, basketbola ilk başladığım, aşkımı ilk körükleyen yerde oynama fırsatı bulduğum için minnettarım. Benim aile bireylerimin çoğu hala Chicago’da yaşıyor ve bu şehre geri döndüğüm için heyecanlıyım.

Önümüzdeki olacakları sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.

Dwyane Wade

Yazarlar