Galatasaray "Eboue'yi almaya kimsenin gücü yetmez"

"Eboue'yi almaya kimsenin gücü yetmez"

26.08.2012 - 10:44 | Son Güncellenme:

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, PSG'nin kanca attığı Fildişili yıldız Emmanuel Eboue'yi almaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Eboueyi almaya kimsenin gücü yetmez

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, "Beşiktaş'la aramızda problem olmaz. Demeçler nedeniyle insanlarda bu algı oluşmuş olabilir, ancak biz iki dost camiayız. İnönü Stadı'nde en şekilde ağırlanacağımızı umuyorum. Gönül isterdi ki taraftarımız da bizimle beraber olsun. Bu konunun tarafları olarak oturup konuşmalıyız. Kimse mutlu değil sonuçta" dedi.

Haberin Devamı

Derbi için temkinli mesajlar veren sarı-kırmızılı yönetici, "Rakibimize saygımız sonsuz. Bu nedenle Beşiktaş'ın kadro kalitesini değerlendirmek bana düşmez. Ancak şunu diyebilirim siyah-beyaz forma ağırdır. Bunu kim taşıyorsa saygıyı hak ediyordur. Bu nedenle Beşiktaş maçının sanılanın aksine bizim için çok zor geçeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Albayrak, Fransız basınının ortaya attığı PSG-Eboue flörtü için ise "Bundan gurur duyarız, ama Eboue'yi almaya kimsenin gücü yetmez! Kariyeri bitti denilen Eboue'ye PSG'den teklif geliyorsa bu teknik kadronun başarısıdır" yorumunu yaptı.

(Sporx)