Galatasaray "Efsane" dönüyor!

"Efsane" dönüyor!

18.02.2015 - 08:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ı üst üste 4 kez şampiyon yapıp UEFA Kupası ve Süper Kupa'ya taşıyan Faruk Süren mayıs ayındaki kongre için kolları sıvadı. Liste çalışmalarını sürdüren efsane başkan mevcut yönetimden 4 isme de görev vermeyi planlıyor.

Efsane dönüyor

Galatasaray'da 23 Mayıs'taki seçim öncesi başkan adaylıkları konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Buna göre 4 sezon üst üste şampiyonluğun kazanıldığı ve UEFA ile Avrupa Süper Kupa zaferlerinin yaşandığı dönemde başkanlık koltuğunda oturan Faruk Süren yeniden göreve hazırlık yapıyor.

DÜRÜST İKİNCİ BAŞKANLIĞA

Haberin Devamı

Süren önderliğindeki oluşum içerisinde mevcut yönetimde yer alan önemli isimler de olacak. Bunların başında Abdürrahim Albayrak ve Dursun Özbek geliyor.

Başkan adaylığından bahsedilen Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst'ün ise kararını netleştirdiği takdirde bu yapılanmada başkan adayı değil, ikinci başkanlığa düşünüldüğü öğrenildi. Ayrıca eski basketbol şube koordinatörü Hakan Üstünberk'in de basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak seçimde yer alma ihtimali yüksek.

ORTAK HAREKET HENÜZ YOK

23 Mayıs'taki kongre için Turgay Kıran ve Adnan Öztürk adaylıklarını açıklamıştı. Bu iki aday çalışmalarını sürdürürken, aralarında ortak hareket eğiliminin olmadığı öğrenildi. Bu arada mevcut Başkan Yarsuvat da sık sık Süren’in kulübe en parlak dönemini yaşattığını belirtiyor.