Fenerbahçe "Efsane" karşılama!

"Efsane" karşılama!

14.07.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Topuk Yaylası kampında yer alan U19 oyuncuları, kulübün simge isimlerinden Emre Belözoğlu'nun dönüşünü büyük bir heyecanla bekledi.

Efsane karşılama

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin efsane yıldızlarından biri olarak kabul edilen deneyimli kaptanın 5 yıl sonra geri gelişinde genç yıldızlar unutamayacakları bir hatıra yaşadı. Tesislerdeki karşılamada hazır bulunan geleceğin yıldız adayları duygularını Milliyet ile paylaştı.

Fenerbahçe’nin kaptanı Emre Belözoğlu’nun yuvaya dönüşü camiada büyük bir sevinç oluşturdu. 5 yıl sonra yeniden formasına kavuşan Emre Belözoğlu’nun gelişi takımda da heyecanla karşılandı.  

Deneyimli kaptanın, Topuk Yaylası’ndaki kampa katıldığı akşam çekilen bir görüntü sosyal medyaya damgasını vurdu. Teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla buluşan tecrübeli futbolcuyu tesislerin merdivenlerinde bekleyen genç hayranları da vardı.

U19 takımının bazı isimleri Emre’nin kampa katılacağını duyar duymaz soluğu lobiye yakın bir yerde aldı.

Haberin Devamı

Gündeme oturdu

Merdivenlerde Emre’yi görmeyi bekleyen gençler bu sırada kaptanla konuşma fırsatı buldu. Kaptanın “Gençler nasılsınız?” diye sorduktan sonra “Görüşeceğiz” ifadesini kullanmasının ardından genç yıldızların heyecanları ve vücut dilleri sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Unutulmaz bir ana tanıklık eden ve efsane yıldızla sohbet etme şansı bulan geleceğin yıldız adayları, duygularını ve yaşadıklarını Milliyet ile paylaştı. İşte U19 takımının yıldızlarının Milliyet’e anlattığı o anlar: 

U19 Kaptanı Batın Özdemir: Emre Belözoğlu çok büyük bir futbolcu, onunla fotoğraf çektirmek bile gurur verici. Onun buraya gelmesine çok sevindik, hislerimi anlatamıyorum bile.

Batuhan Ekinci: Geldiğini duyunca heyecanla kapıya gittik. İdol olarak aldığımız bir efsane. Onunla aynı çatı altında olmaktan gurur duyuyorum.

Gülhan Üreyen: Emre Belözoğlu’nun geldiğini öğrenince çok mutlu oldum. Onunla aynı yerde kamp yaptığımız için gurur duyuyorum.

Uğur Kaan Yıldız: Heyecanla izlediğimiz Emre Belözoğlu buraya gelecekti. Haberi alır almaz kapıya gittik. Çok heyecanlandım, onunla aynı ortamda bulunduğum için çok mutluyum.

Kemal Bayrak: Onu görünce çok heyecanlandım. Yeniden Fenerbahçe’de olduğu için çok mutluyum. Ondan öğreneceğimiz çok şey var.

Haberin Devamı

Arda Okan Kurtulan: Emre Belözoğlu’nun geldiğini duyunca çok mutlu oldum. Onu görmek için hemen aşağıya indim. Türkiye’nin en büyük ailesi Fenerbahçe’nin çatısı altında onunla olmak gurur verici. Onu örnek alıyorum, umarım bir gün onun gibi büyük bir futbolcu olurum. 

Serhat Ahmetoğlu: Emre Belözoğlu Türk futbolunun efsanelerinden biridir. Onun buraya geleceğini duyunca çok heyecanlandım. Kapıda karşıladım. Onu yuvasında gördüğüm için çok mutluyum. Elini sıktığım için de gurur duyuyorum.
Fatih Balata: Bir savunma oyuncusu olarak onun hırsını örnek alıyorum. Geleceğinin haberini almıştık. Üst katta bekliyorduk. Geldiğini görünce çok heyecanlandık. Elimi sıktı. Bize çok yakın ilgi gösterdi.