Basketbol Ekpe Udoh’tan F.Bahçe'ye yeşil ışık!

Ekpe Udoh’tan F.Bahçe'ye yeşil ışık!

05.06.2016 - 17:05 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’den ayrılması gündemde olan Ekpe Udoh, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesaj ile takımda kalacağının sinyalini verdi.

Ekpe Udoh’tan F.Bahçeye yeşil ışık

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının yıldız oyuncusu Ekpe Udoh, sarı lacivertli takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki belirsizlik üzerine taraftarları heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarının sosyal medya üzerinden başlattığı “Stay with us” (Bizimle kal) hashtagine cevap veren Amerikalı oyuncu, “Message Received” (Mesaj Alınmıştır) mesajını paylaştı.

Ekpe Udoh’tan F.Bahçeye yeşil ışık

2.06' boyundaki başarılı oyuncunun bu paylaşımı, sarı lacivertli taraftarlar tarafından büyük sevinçle karşılanırken, önümüzdeki sezon takımda kalacağı şeklinde yorumlandı.

Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da, mali genel kurulda “Erkek basketbolda aynı takımı tuttuk. Bir tek Udoh NBA’i bekliyor. Gaziantep’te olaylardan dolayı korkmuş. Yüzde 51 kalacak gibi” ifadeleri kullanmıştı.

Başkan Yıldırım’ın bu sözlerinin arkasından Ekpe Udoh’un bu açıklamayı yapması, yıldız oyuncunun sarı lacivertli takımda kalacağı ihtimallerini bir derece daha güçlendirdi.