Basaksehir Ekrem, hocasından memnun

Ekrem, hocasından memnun

16.01.2013 - 11:47 | Son Güncellenme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Ekrem Ekşioğlu: ”Umarım Beşiktaş’ı yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparız” dedi.

Ekrem, hocasından memnun

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un deneyimli oyuncusu Ekrem Ekşioğlu, Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında oynayacakları Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılarak, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Ekrem Ekşioğlu, lacivert-turunculu takımın oynayacağı Beşiktaş maçı ve devre arası kamp çalışmaları hakkında AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Geçmişte oynadıkları maçlar nedeniyle Beşiktaş’a karşı şanslı oldukları yönünde bir izlenim oluştuğunu ifade eden Ekrem, bu görüşlere katılmadığını belirterek, ”Büyük takımlar arasında da uzun süre birisi karşısında galip gelememe gibi eğilimler oldu ama kimse bunu dile getirmedi. Bu maça böyle bakmamak lazım. Bize göre her maç yeni bir durumdur. Geçmişi düşünerek hiçbir maça çıkmadık, çıkmayacağız da. Umarım Beşiktaş’ı yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparız” diye konuştu.

”Bülent Korkmaz ile iyi bir ivme yakaladık”

Haberin Devamı

Ekrem Ekşioğlu, teknik direktör Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesinin ardından iyi bir ivme yakaladıklarını kaydetti. Deneyimli oyuncu, sezon içinde yaşadıkları kötü tabloyu bir daha görmek istemediklerini aktararak, ”Bülent Hoca ve ekibi geldikten sonra iyi bir ivme ve hava yakaladık. Bunu devam ettirmeyi istiyoruz. Sezona fena bir başlangıç yapmadık ama sonra istemediğimiz noktalara doğru gittik. Tekrar aynı tabloyu çizmeyi ve aynı durumu yaşamayı istemiyoruz. Bu yaşadıklarımız bizi derinden etkiledi. Umarım ikinci yarı hedeflediğimiz yere geliriz” şeklinde konuştu.

”Futbol oynamayı ve sahadaki mücadeleyi özledik”

Antalya’da yaptıkları devre arası kamp çalışmaları hakkında da bilgi veren Ekrem Ekşioğlu, ”Ligde tam hızımızı almıştık ve iyi de gidiyorduk ki devre arasına girdik. Her ne kadar antrenmanlar yoğun geçse de maç atmosferi ve temposu farklı oluyor. Bu ara dinlenmemiz açısından iyi oldu ama futbol oynamayı, sahadaki mücadeleyi özledik. Bu hafta da bu özlemimiz dinecek. İyi bir başlangıç yapmayı çok istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kamp süresinde oynadıkları 3 hazırlık maçının ikisini kazandıklarını hatırlatan Ekrem Ekşioğlu, sözlerine şöyle devam etti: ”Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlardan ziyade oynadığımız futbol bizi çok memnun etti. İlk yarının son bölümünde takım oyununu ve iyi futbolu sahaya yansıtmayı başarmıştık. Devre arasında oynadığımız karşılaşmalar bunun devamı gibi oldu. Oradaki sonuçlardan ziyade isteklerimiz yapabilmek bizi çok memnun etti.

Haberin Devamı

Kaybettiğimiz maç var ama yine de beklentinin üzerinde futbol sergilemiştik. Sonuçlar çok büyütülecek bir şey değil ama istediğimiz mücadeleyi sahaya yansıtabilmek bizim için önemliydi.” İlk yarıda oynandıkları Trabzonspor maçında Süper Lig kariyerindeki ilk golünü kaydettiğini hatırlatan Ekrem Ekşioğlu, gollerinin devamının gelmesi için çalışacağını belirterek, ”Bunun için çabalıyorum ama uzun süredir gol kaydedememiştim. Oyuna katkımın o anlamda olması beni mutlu etti. Umarım ilk devre attığım golün devamı gelir” diyerek sözlerini tamamladı.

Yazarlar