Futbol "Elazığspor maçı 9 puan değerinde"

"Elazığspor maçı 9 puan değerinde"

24.12.2013 - 12:53 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş, "Sanica Boru Elazığspor deplasmanında adeta 9 puan değerinde maç oynayacağız" dedi.

Elazığspor maçı 9 puan değerinde

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de 28 Aralık Cumartesi deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izinli olan kaleci Pawelek katılmadı. Sakatlığı devam eden Kweuke takımdan ayrı koştu. Yeşil-mavili futbolcular, antrenmanda koşunun ardından kondisyona yönelik çalışma yaptı. Son bölümde üç gruba ayrılan futbolcular, taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş, ligde haftalardır kazanamadıklarını belirterek, "Bu durumu takım içerisinde değerlendiriyoruz. Bu zorlukları takım olarak aşacağız. İlk yarının son haftası alt sıralardaki takımlar için çok zor maçlar var. Kayseri Erciyesspor-Galatasaray, Fenerbahçe-Kayserispor, biz de Sanica Boru Elazığspor ile mücadele edeceğiz. Sanica Boru Elazığspor deplasmanında adeta 9 puan değerinde maç oynayacağız. Kazanmak zorunda olduğumuzu biliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Sanica Boru Elazığspor maçının çok zor geçeceğini ifade eden Kıvanç, "Rakibimiz açısından, lige bağlanma açısından çok önemli. Alacakları galibiyet ligin ikinci yarısı için umutlarını artıracaktır. Biz de bunun bilinci ile mücadele edeceğiz. Kazanarak ilk yarıya moralli girmek istiyoruz. Devre arasında yapacağımız takviyeler ile ikinci yarının çok daha iyi olacağına inanıyorum" diye konuştu. Yeşil-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.