Beşiktaş Beşiktaş, Elneny için Arsenal'le anlaştı! Resmi açıklama...

Beşiktaş, Elneny için Arsenal'le anlaştı! Resmi açıklama...

30.08.2019 - 13:35 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, Premier Lig ekibininin Mısırlı oyuncusu ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Yıldız oyuncu bu akşam saat 22:00'de İstanbul'a gelecek.

Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi, 27 yaşındaki Muhammed Elneny için kulübü Arsenal ve oyuncu ile anlaştıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı futbol direktörü Naibi, TRT Spor'a yaptığı açıklamada, "Muhammed Elneny için kulübü ve oyuncuyla anlaştık. Bu akşam İstanbul'a gelecek. Sağlık kontrolünde problem çıkmaz ise 1 yıllık kiralık olarak sözleşme imzalayacağız. Çok değerli bir oyuncu. İngiltere Premier Lig'de son 3,5 yılda yaklaşık 100 maç oynadı. Medel'in yerini tecrübeli bir oyuncu ile doldurmamız gerekiyordu. Doğru bir hamle yaptığımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

 "Denk bir gruba düştük"

Naibi, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda eşleştikleri Braga (Portekiz), Wolverhampton Wanderers (İngiltere), Slovan Bratislava (Slovakya) takımlarını da değerlendirerek, şunları kaydetti:

"Denk bir gruba düştük. İngiltere Premier Lig'de son yıllarda başarılı sonuçlar alan Wolverhampton'la eşleştik. Değerli oyuncuları var. Braga, sürekli Portekiz'in büyük kulüpleri Benfica, Porto ve Sporting Lizbon'un arasına girmeye çalışan bir ekip. Slovan Bratislava, Yunanistan ligi şampiyonu PAOK'u eleyerek geldi. Bu grupta başarılı olacağımıza inanıyorum."

Haberin Devamı

Elneny, 2015-2016 sezonunun devre arasında İsviçre ekibi Basel'den İngiliz kulübü Arsenal'e transfer oldu. Son 3,5 sezondur Arsenal forması giyen Mısırlı ön libero, geride kalan sezonda 17 resmi maçta forma giydi.

Saat 22:00'da İstanbul'da olacak

Beşiktaş’ın yeni transferi Mohamed Elneny’nin Türkiye’ye geliş saati belli oldu. İngiliz basını, oyuncunun bu akşam saat 22:00'de İstanbul’da olacağını duyurdu.

Sağlık kontrolünden sonra imza

İstanbul’a vardıktan sonra sağlık kontrolünden geçecek oyuncunun, ardından imza atacağı duyuruldu.

Kartal, Bordeaux’yu geride bıraktı

Transferi son dakikaya kadar Fransa’nın Bordeaux kulübünün de kovaladığı ancak oyuncunun tercihini siyah-beyazlılardan yana yaptığı bildirildi.

Emery’den özel izin istedi

Unai Emery ile özel bir görüşme yapan Mısırlı milli futbolcunun, düzenli olarak oynayabileceği bir takıma gitmek için izin istediği Emery’nin bunu kabul ettiği belirtildi.

Arsenalle yeni sözleşme yaptı

Arsenal ile geçen sene yeni bir sözleşme imzalayan oyuncunun Londra ekibiyle üç yıl daha sözleşmesi sürerken, oyuncunun Beşiktaş’a bir yıl kiralık olarak imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş, Elneny için Arsenalle anlaştı Resmi açıklama...