İspanya La Liga Emenike saç baş yolduruyor

Emenike saç baş yolduruyor

16.02.2018 - 12:24 | Son Güncellenme:

Emmanuel Emenike, altı aylık kiralık gittiği Las Palmas’ta fazla kiloları nedeniyle ilk iki maçı kaçırmasının ardından şimdi de sakatlandı, Sevilla maçına çıkma şansını da kaçırdı.

Emenike saç baş yolduruyor

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Emmanuel Emenike bir türlü dikiş tutturamıyor. Olympiakos’un bonservisini alarak kadrosuna kattığı Nijeryalı forvet, Yunan ekibinde beklentilerin uzağında kalmasının ardından Las Palmas’a gönderildi.

Kilolarından kurtul dediler

La Liga ekibine sezon sonuna kadar kiralanan 30 yaşındaki oyuncu, transferinin üzerinden geçen süreye karşın henüz sahaya çıkamadı. Malaga ve Bilbao maçlarında fizik olarak iyi durumda oynatılmayan Emenike’den fazla kilolarını vermesi istendi.

Dönüş tarihi belirsiz

Sevilla ile yarın oynanacak karşılaşmada forma giyerek siftah yapması beklenen Emmanuel Emenike, bu kez de sakatlandı. Dizinden bir sakatlık geçiren futbolcunun bu yüzden Sevilla maçında da oynayamayacağı ortaya çıktı, sahalara ne zaman döneceğinin ise belirsiz olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Jemez’in bütün keyfi kaçtı

Bu gelişmeler üzerine kulüpte büyük bir hayal kırıklığı yaşandığı bildirildi. Düşme hattındaki takımı kurtarması için büyük ümitlerle transfer edilen Emenike’nin daha sahaya bile çıkamamış olmasının, Las Palmas teknik direktörü Paco Jemez’in keyfini kaçırttığı, saç baş yoldurttuğu ifade edildi.

Salonda tek başına çalışıyor

Sevilla maçı öncesi yapılan son idmana da sakatlığı nedeniyle katılmadı… Kulübe transferi gerçekleştikten sonra takımla idmana bile doğru dürüst çıkamayan Emenike’nin, genelde salonda tek başına çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Dört kilo verdi ama…

Las Palmas’a ilk transfer olduğunda kendisinden fazla kilolarını vermesi ve 5 kilo zayıflaması istenen Emmanuel Emenike aslında bu yönde önemli gelişmelere imza atmıştı. Şu ana kadar 4 kilo verdiği öğrenilen deneyimli forvetin, tam sahalara dönecekken sakatlık yaşaması şanssızlık olarak değerlendirildi.

Yazarlar