Fenerbahçe Emenike: "Yedek başlıyorsam sorun var"

Emenike: "Yedek başlıyorsam sorun var"

06.11.2016 - 09:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de attığı gollerle bu sezon skora ciddi katkı yapsa da çıkardığı problemlerle baş ağrıtmaya devam eden Emmanuel Emenike'nin uslanmaz tavırları teknik Dick Advocaat'ın dikkatinden kaçmadı.

Emenike: Yedek başlıyorsam sorun var

Manchester United deplasmanında ısınmayı reddeden, Alanyaspor karşılaşmasında yerine giren Aatif'ın elini sıkmayan, Karabükspor'a karşı atılan gollere sevinmeyen Nijeryalı'yla bir toplantı yapan Hollandalı hoca bu hareketlerinin nedenlerini sordu.

Haberin Devamı

Yedek kaldığı mücadelelerde hep benzer skandallara imza atan sorunlu futbolcuyu sert şekilde uyaran 68 yaşındaki hoca "Bir an önce kendini düzeltmen gerekiyor. Bu iş böyle gitmez. Hem kendine hem takıma zarar veriyorsun" sözleriyle fırça attı.

YEDEKTEN SIFIR GOL!

Durumla ilgili olarak Emenike de kendisini savundu. "Ben 11'de başlayamadığım maçlar böyleyim. Evet fazlasıyla duygusal bir oyuncuyum bunu kabul ediyorum. Direkt oynayamadığımda konsantrasyon kaybı yaşıyorum. Ancak verdiğim tepkiler size değil" diyen golcünün bu sözlerini istatistikler de destekliyor.

Rakamların diline baktığımız zaman Emmanuel Emenike bu sezon 4 mücadelede sonradan oyuna dahil oldu. Söz konusu maçlarda gol atamadığı gibi asist de yapamadı. 90 dakika sahada kaldığında ise katkısı gözle görülür şekilde arttı. Kasımpaşa'ya karşı 1 gol kaydetti 2 asist yaptı, Antep, Konyaspor ve Monaco karşılaşmalarında 1'er gol kaydetti, Osmanlıspor ve Grasshoppers mücadelelerinde ise skora katkı yapamadı.(Vatan)