Beşiktaş Emniyetten Napoli taraftarıyla ilgili açıklama!

Emniyetten Napoli taraftarıyla ilgili açıklama!

02.11.2016 - 11:00 | Son Güncellenme:

Şirinevler Metrosu'nda Beşiktaş taraftarlarına sataşan İtalyan Holiganlar ortalığı birbirine katarken, yumruklu tekmeli kavga kameralara yansımıştı. Konuyla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden bir açıklama geldi...

Emniyetten Napoli taraftarıyla ilgili açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beşiktaş-Napoli maçı öncesinde Ataköy Metro istasyonunda çıkan olaylarla ilgili 1 İtalyan taraftarın gözaltına alındığını açıkladı.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Beşiktaş-Napoli şampiyonlar müsabakası öncesi bir Napoli taraftarının darp edildiği ve İtalyan taraftarların pasaport yerine kimlikleriyle Türkiye’ye giriş yaptığı şeklindeki haberlere açıklık getirildi.

Açıklamada, "Beşiktaş-Napoli müsabakası öncesi maça giden bir grup Napoli taraftarı Ataköy Metro durağı içerisinde ücret ödemeden turnikelerin üzerinden atlamaya çalıştıkları esnada istasyonda görevli Özel Güvenlik Amiri M.E tarafından engellenmeye çalışıldığında kendisine bira şişesiyle saldırılmış, çıkan arbede esnasında Özel Güvenlik görevlisi M.E. ve Napoli taraftarı S.V. isimli şahıslar hafif şekilde yaralanmıştır. Konuyla ilgili şahısların tedavisi yapılarak, Napoli taraftarı S.V. isimli şahıs Cumhuriyet Savcısı talimatıyla gözaltına alınmış, adli işlemler devam etmektedir" denildi.

Haberin Devamı

Açıklamada, İtalyan taraftarların mevzuata uygun şekilde Türkiye’ye giriş yaptığı belirtildi.

NELER YAŞANDI?

Şirinevler Metro İstasyonu'na gelen İtalyan holiganlar burada Beşiktaş taraftarı ile karşılaştı. İki taraftar grubu arasındaki sözlü tartışma daha sonra yumurklaşmaya dönüştü. Şirinevler Metro durağının merdivenlerinde yaşanan yumruklaşmanın ardından bazı taraftarlar yaralanırken, metroyu kullanan vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Bu yaşanan kavga ise cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde metro durağındaki yumruklaşma sonrası tarafların birbirlerine bayrak sopalarıyla vurduğu da görüldü.