Galatasaray Emre Akbaba'nın kaval kemiği kırıldı!

Emre Akbaba'nın kaval kemiği kırıldı!

11.05.2019 - 17:32 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Rize'yle karşılaşan Galatasaray'da Emre Akbaba'nın kaval kemiği kırıldı.

Emre Akbabanın kaval kemiği kırıldı

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta 61'inci dakikada Ryan Donk'un yerine oyuna dahil olan Emre Akbaba, 67'nci dakikada Samudio'nun müdahalesi sonrası yerde kaldı.

Haberin Devamı

Uzun süre tedavisi saha içerisinde gerçekleştirilen Emre, sedye ile ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü. Bazı futbolcuların gözyaşlarına boğulduğu görüldü. Hakem Serkan Çınar ise Emre Akbaba'yla pozisyona giren Samudio'ya kırmızı kart gösterdi.

Kaval kemiği kırıldı
Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan oyuncunun kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edildi. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, futbolcunun kaval kemiğinin kırıldığını açıkladı.

Emre Akbaba, yarın ameliyat edilecek
Galatasaray Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapılan maçta sakatlanan Emre Akbaba'nın yarın ameliyat edileceğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Emre Akbaba'nın sağ cruris tibia ve fibula (kaval ve baldır) kemiklerinde kırık mevcuttur. İlk müdahalesi yapılan oyuncumuz yarın sponsor hastanemiz Medical Park'ta ameliyata alınacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Emre Akbabanın kaval kemiği kırıldı