Milli Takım Emre Belözoğlu'nun doğum günü kutlandı

Emre Belözoğlu'nun doğum günü kutlandı

08.09.2014 - 10:13 | Son Güncellenme:

A Milli Takım formasını en çok giyen (92 kez) faal futbolcu olan Emre Belözoğlu, 34. yaş gününü ay-yıldızlı takımın İskoçya'daki kampında kutladı.

Emre Belözoğlunun doğum günü kutlandı

A Milli Futbol Takımı formasını en çok giyen (92 kez) faal futbolcu olan Emre Belözoğlu, 34. yaş gününü ay-yıldızlı takımın İskoçya'daki kampında kutladı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) internet sitesinde yer alan haberde, takım arkadaşlarının Emre'nin yaş günü için özel bir pasta yaptırdığı ve daha sonra kendisiyle grup fotoğrafı çektirdikleri bilgisi yer aldı. Tecrübeli futbolcunun arkadaşlarına teşekkür ettiği ve "Allah herkese böyle bir yaş günü kutlamak nasip etsin" dediği belirtildi.

Bu arada TFF Yönetim Kurulu, Türkiye'nin Edinburgh Başkonsolosu Selim Lutfi Turgut için milli takımın kamp yaptığı otelde yemek verdi. Yemeğe, başkan Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri Arif Koşar, Cengiz Zülfikaroğlu, Fethi Heper, Mustafa Beyazlı, Taylan Üner ile Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Demirören'in kardeşi Tayfun Demirören de katıldı.

Haberin Devamı

Yemeğin ardından, futbolcular ve teknik heyetin toplantı odasına geçtiği ve A Milli Basketbol Takımı'nın 2014 FIBA Dünya Kupası'nda, Avustralya'yı 65-64 mağlup ettiği karşılaşmayı izlediği kaydedildi.