Milli Takım Emre göreve hazır

Emre göreve hazır

25.03.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ay-yıldızlı ekibimiz, Moldova karşısına tek değişiklikle çıkacak. Hafif ağrısı bulunan Gökhan Gönül’ün yerine Zeki Çelik’in görev yapması bekleniyor. Adale ağrıları geçen kaptan Emre Belözoğlu ise ilk 11’deki yerini alabilecek.

Emre göreve hazır

A Milli Takımımız, Moldova karşılaşmasının son hazırlığını dün akşam saatlerinde Eskişehir Yeni Stadı’nda yaptı.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı futbolcular, Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmana ısınma hareketleri ve 5’e 2 pas çalışmasıyla başladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman tam sahada taktik ağırlıklı çift kale maç ve şut programıyla tamamlandı. Teknik patron Şenol Güneş’in çift kalede Moldova karşısında sahaya süreceği ilk 11’i denediği ve oyuncularına sık sık uyarılarda bulunduğu aktarıldı.

Ay-yıldızlı hocanın, Arnavutluk deplasmanında ayak bileğine darbe alan Gökhan Gönül’ün yerine bugün sağ bek bölgesinde Zeki Çelik’e ilk 11’de forma vereceği öğrenildi. Arnavutluk’a karşı ikinci yarıda görev yapan Zeki’nin performansından memnun kalan Şenol Güneş’in kadroda başka değişiklik yapmayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

‘Çok pas yapın’

Hafif ağrısı bulunan Gökhan Gönül gibi Arnavutluk maçında sakatlık yaşayan kaptan Emre Belözoğlu’nun ise bugün 11’deki yerini alması bekleniyor. Son antrenmanda takımla birlikte çalışan Emre’nin forma giyebilecek durumda olduğu ve teknik heyetten görev istediği öğrenildi.

Bu arada Güneş’in kampta oyuncularla yaptığı toplantılarda, “Arnavutluk’a karşı rakibin agresif oyunu yüzünden orta sahada istediğimiz kadar pas yapamadık. Moldova önünde ne kadar çok pas yaparsak o kadar fazla pozisyona gireriz” ifadelerini kullandığı kaydedildi.