Skorer Emre: Kadından ben şikayetçi oldum, kimseye hakaretim yok

Emre: Kadından ben şikayetçi oldum, kimseye hakaretim yok

17.11.2011 - 12:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli milli futbolcu Emre Belözoğlu, 61 yaşındaki emekli polis olan kadından şikayetçi olduğunu açıklayarak yaşanan olayı anlattı.

Emre: Kadından ben şikayetçi oldum, kimseye hakaretim yok

Fenerbahçeli milli futbolcu Emre Belözoğlu, kapısının önünde park edilmiş aracını çizen bir kadından karakolda şikayetçi olduğunu, bunun dışında kimseye hakaret etmediğini söyledi.

Belözoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün medyada bir bayan ile karakolluk olduğu yolunda haberler çıktığını ifade ederek, "61 yaşındaki bir kadın Kanlıca’da evimin önünde yol kenarında park halindeki arabamı çizerken şoförüm bunu görüyor. Kadını durduran şoförüm bunu niçin yaptığını soruyor. Bunun üzerine emekli polis olan bu kadından karakolda şikayetçi oldum" dedi.

Kadının sadece kendisinin Porsche marka aracını değil, yol kenarındaki birçok arabayı çizerek yürüdüğünü dile getiren tecrübeli futbolcu, "Kadın karakolda arabanın kaldırımda park edildiğini, buna kızarak çizdiğini savundu.

Ancak emniyet mensupları evime kadar gelerek kamera kayıtlarından böyle bir şey olmadığını tespit etti. Yoldaki arabaları çizerek gidiyormuş. Sadece ben değil, aracı çizilen 2 kişi daha bayandan şikayetçi oldu. Ben kadına sadece, ’Senin meslektaşların bu ülke için can veriyor, sen arabaları çiziyorsun’ dedim. Başka bir şey de olmadı" diye konuştu.