Fenerbahçe Emre Mor'da geri sayım

Emre Mor'da geri sayım

22.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Milli oyuncu için Dortmund ile yeniden masaya oturan ve rakamı artıran Fenerbahçe transferi büyük ölçüde bitirdi. Kulüplerin son detayları görüştüğü ve Emre Mor’un 1-2 gün içinde açıklanmasının beklendiği öğrenildi.

Emre Morda geri sayım

Yönetim transferde sona geldi. Sarı-lacivertliler, stoper ve kanat bölgesi için çalışmalarını tamamlamak üzere...

Haberin Devamı

Uzun süredir Milan’ın stoperi Gustavo Gomez’i transfer etmek için uğraşan yönetim mutlu sona ulaştı... Paraguaylı oyuncu için Trabzonspor da devreye girse de İtalya’ya giden sarı-lacivertli yöneticiler, kulübüyle anlaştı. Fenerbahçe Yönetimi, futbolcuyla alakalı durumu çözememişti. Ayrıca Gomez’in birçok talibinin bulunması sebebiyle de süreç uzamıştı. Sarı-lacivertliler yoğun görüşmeler sonucu Paraguaylı stoper ile prensipte anlaştı. Resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe bir yandan da Emre Mor transferinde sona yaklaştı. İnter ile anlaşamayan milli futbolcu için sarı-lacivertliler geçtiğimiz günlerde tekrar devreye girmişti. Yönetim daha önce Emre Mor ile anlaşmasına rağmen, genç futbolcunun kulübü Dortmund ile mali konularda uzlaşamamıştı.

Haberin Devamı

Yeni bir teklifle Almanların kapısını bir kez daha çalan sarı-lacivertliler rakamı artırınca Emre Mor’un transferinde el sıkışıldı. İki taraf arasında son detaylara geçildiği ve Emre Mor transferinin 1-2 gün içinde noktalanmasının beklendiği öğrenildi.