Futbol En büyük kim?

En büyük kim?

26.12.2015 - 18:30 | Son Güncellenme:

Gilette-Milliyet yılın sporcusu adayları büyük jüri tarafından belirlendi. Bu yıl 62.'si düzenlenen ve sporda en iyileri belirleyen ankette yarışacak olan adaylar, 42 kişilik jürinin oylarıyla belli oldu. 6 kategoride 46 sporcu, antrenör, spor adamı ve 9 takım adayı, sporda "en büyük" olabilmek için mücadele edecek.

En büyük kim

Dünyanın en uzun soluklu spor ödülleri projesi olan Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nin 62.si, bu yıl Procter&Gamble’ın önemli markalarından Gillette’in yol arkadaşlığı ile düzenlenecek.

Haberin Devamı

Her yıl, halk oylamasıyla belirlenen ankette bu sezon format değişikliğine gidildi. İlk olarak Türkiye’nin en önemli spor adamları, spor müdürleri ve spor yazarları, halk oyuna sunulacak adayları belirlemek üzere bir araya geldi. Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır ve Procter&Gamble Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen jüri toplantısına katılan 42 kişilik jüri, toplam 6 kategoride 46 sporcu, antrenör, spor adamı ve 9 adet takım adayından halk oylamasına sunulacak listeleri belirledi.

Buna göre 6 kategoride verilecek ödüllere aday olan isimler ve takımlar, 1 Ocak 2016 Cuma günü Milliyet Gazetesi’nde halka duyurularak oylamaya açılacak. Oylama 1 Ocak-29 Şubat 2016 tarihleri arasında Milliyet Gazetesi ve www.milliyet.com.tr'den yapılabilecek.

Haberin Devamı

En büyük kim