Beşiktaş En iyi 500'de 7 Süper Lig'li

En iyi 500'de 7 Süper Lig'li

14.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

World Soccer, dünyada yılın en iyi 500 futbolcusu arasına Beşiktaş’tan Talisca, Aboubakar, Cenk Tosun ve Quaresma, Galatasaray’dan Bruma ve Rodrigues, Fenerbahçe’den de Skrtel’i aldı.

En iyi 500de 7 Süper Ligli

Dünyanın önde gelen futbol magazin dergilerinden World Soccer’da dünyanın en iyi futbolcularını sıraladı. Her sezon bitiminde, küresel çapta en iyi 500 listesi belirleyen derginin haziran sayısında, futbol hayatını Türkiye’de sürdüren yedi futbolcu listeye girdi. Beşiktaş’tan Talisca, Aboubakar, Cenk ve Quaresma; Galatasaray’dan Bruma ile Rodrigues; Fenerbahçe’den Skrtel ilk 500 arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Bu futbolcular içerisinde Talisca’ya özel bir yer verildi. Benfica’dan Beşiktaş’a iki yıllık kiralanan Brezilyalı oyuncu için ‘Muazzam sol ayağı, müthiş bitiriciliği ve serbest vuruş sihirbazlığıyla etkileyici bir performansa imza attı” değerlendirmesi yapıldı.

Beşiktaşlı futbolcu bu sezon sergilediği performansla değerine değer kattı. Alman internet sitesi Transfermarkt’ın güncellediği rakamlara göre 23 yaşındaki futbolcunun ocak ayında 8 milyon euro olan tahmini piyasa değeri, 13 milyon euroya yükseldi. Bu 5 milyonluk artışla birlikte ligde en çok değerlenen isim olarak dikkat çeken Talisca, bu sezon 33 maçta giydiği siyah-beyazlı formayla 17 gol attı, 6 asist yaptı.

Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho, kendisi gibi menajer Jorge Mendes ile çalışan Talisca’yı transfer etmek istiyor.

Haberin Devamı

En iyi 500de 7 Süper Ligli

Yazarlar