Demir Grup Sivasspor Eneramo'dan Okan Buruk'a övgü

Eneramo'dan Okan Buruk'a övgü

20.12.2015 - 11:54 | Son Güncellenme:

Medicana Sivassporlu forvet Eneramo, "Yeni hocamızla takıma enerji geldi. Bu enerjiyle eminim ki hem benim hem de takımımızın performansında büyük artış olacak" dedi.

Eneramodan Okan Buruka övgü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un Nijeryalı golcüsü Michael Eneramo, teknik direktör Okan Buruk ile takıma enerji geldiğini, bu enerjiyle hem kendisinin hem de takımın performansında büyük artış olacağına inandığını belirtti.

Haberin Devamı

Eneramo, kulübün resmi yayın organı Sivasspor dergisinde yer alan röportajında, Tunus liginde oynarken 2 kez gol kralı olduğunu, Sivasspor forması altında da gol krallığı yaşamak istediğini aktardı.

Sakatlığı döneminde futbola bir daha dönemeyeceğini düşündüğünü anlatan Eneramo, "Kariyerim için her anlamda zor günlerdi. Beşiktaş'tan Sivasspor'a geri dönmüştüm, iyi bir grafik çiziyordum fakat hiç beklemediğim bir anda dizimden zor bir sakatlık yaşadım. Belki bir daha futbol oynayamam gibi düşüncelere kapıldığım zamanlar oldu ama takım arkadaşlarım ve sağlık ekipleri bana çok yardımcı oldu. Onların sayesinde zor günleri aşabildim" ifadelerini kullandı.

Maçlara fedakarlık yaparak çıkmaya gayret gösterdiğini belirten Eneramo, "Takımımız şu anda iyi bir durumda, önümüzde birçok maç var. Bu maçlarda umuyorum hem benim gollerim hem de takımımızın galibiyetleri olacak. Yeni hocamızla takıma bir enerji de geldi. Bu enerjiyle eminim ki hem benim hem de takımımızın performansında büyük artış olacak" şeklinde görüşlerini dile getirdi.