Diğer Engeller aşılacak

Engeller aşılacak

09.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçen yıl Türkiye kapalı manej katılım rekorunun kırıldığı Mazda Jinba İttai Binicilik Kupası, Kemer Country Binicilik Kulübü’nde bu sene de yapılacak. Zorlu organizasyon 12 Ocak Cumartesi günü start alacak.

Engeller aşılacak

Mazda Türkiye ve Kemer Country Binicilik Kulübü işbirliği ile düzenlenen Mazda Jinba İttai 2019 Binicilik Kupası 12 Ocak Cumartesi günü start alacak. Bu yıl yeni içerik ve kurallarıyla kupa yine büyük bir heyecana sahne olacak. Altışar kişiden oluşan takımların rekabetinin yanında bireysel sporcuların da yer alacakları üç ayak ve final haftasıyla organizasyon dört ayakta tamamlanacak. Geçen yıl yoğun katılım ile Türkiye kapalı manej rekorunun kırıldığı engel atlama yarışına bu sene de ilginin büyük olması bekleniyor.

Haberin Devamı

Mazda Jinba İttai 2019 Binicilik Kupası ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Pazarlama ve Satış Direktörü Mert Güçlüer, “Bu yıl yine Kemer Country’de olmaktan mutluyuz. Mazda’nın otomobil geliştirmekteki temel yaklaşımı olan at ve binicisinin mükemmel uyumunu tarif eden Jinba İttai tanımı bu organizasyonla ete kemiğe bürünüyor” diye konuştu.

Kemer Country Binicilik Kulübü Sportif Direktörü Atila Akbıyık ise, “Kemer Atlıspor Kulübü bu yılda da Mazda’yla spor adına çok değerli bir projeye adım attı. Her yıl içerik ve kurallarını geliştirecek, heyecan yaratacak şekilde tarif ediliyor. Katılım rekoru bu sene de kırılacak” dedi. Zorlu yarışları takip eden binicilik meraklıları kurulacak stantta Mazda modellerini inceleyerek test sürüşü yapma imkanı bulacak.

Haberin Devamı