Galatasaray Enkaz yığını!

Enkaz yığını!

03.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın perişanlığı Eskişehir'de de devam etti, alınan ağır yenilgi ilk dört hedefini de tehlikeye itti: 4-3

Enkaz yığını

MAÇIN ÖYKÜSÜ - NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı ekip, Bilal Kısa’nın enfes golüyle öne geçse de Bokila devrenin sonucunu belirledi. İkinci yarı Yasin, Cim-Bom’u yeniden ateşlese de ev sahibi son yarım saatte rakibini adeta sahadan sildi. Nadir, Hadzic ve Kaan’ın golleri Aslan’ı yere serdi. Geceyi Semih bitirdi.

Düşme potasındaki bütün takımlara puan verdi Galatasaray. Bundan daha iyi dost mu olur! Yeni patronu Jan Olde Riekerink yönetiminde ilk maçını Eskişehir’de oynayan Cim-Bom’da değişen tek şeyin kulübenin başındaki isim olduğunu gördük. Sahadakiler ise önceden izlediğimizden farklı değildi.

8 eksikle geldiği Eskişehir’de bir şut, bir orta ile iki kez öne geçti sarı-kırmızılı ekip ama 90 dakika sonunda resmen dibe vurdu. Kalesinde 4 gol gören Galatasaray ligdeki sıralamaya göre Avrupa hedefini iyice zora sokarken, son sıradaki Eskişehir kümede kalma yolunda hayati bir 3 puan alarak iki basamak yükseldi ve rakiplerinin maçlarını beklemeye koyuldu.

Haberin Devamı

90 dakika Bilal’in jeneriklik golü ile başladı. 30 metreden Boffin’in üzerinden topu sert bir vuruşla ağlara gönderen tecrübeli futbolcu Galatasaray’ı öne geçirdi. Es-Es 40’ta Bokila ile yanıt verdi. Riekerink’in gol öncesi uyarısını dikkate almayıp sağdan adamını kaçıran Umut ile Bokila’ya engel olmayan Semih Kaya golde hatalıydı. Devre böyle bitti. 49’da Linnes’in sağdan nefis ortasında Yasin kafayla tekrar Cim-Bom’u öne geçirdi. Bu golden sonra 15 dakikalık Eskişehir fırtınasını izledik.

Kaan’ın füzesi

53’te Engin’in ortasında Nadir skora tekrar dengeyi getirdi. 58’de soldan gelen ortada Hadzic Eskişehir’i öne geçirdi. 68’de ise Kaan sahneye çıkarak soldan sert bir vuruşla formsuz Muslera’yı bir kez daha avladı. 90+3’te Semih Kaya perdeyi kapatan golü attı ve maçı Eskişehir 4-3 kazandı.

Enkaz yığını